Jeg er i VG i dag

I dagens VG kunne du lese mine kjappe tips for festnegler. Vi tok utgangspunkt i nude neglelakk, som er superhot om dagen og de fleste har en variant av hjemme. Men det fine er at dette designet kan du lage med hvilken farge som helst og i tillegg trenger du en glitterneglelakk og en taperull. Etter at neglelakk i ønsket farge er lakket så legger du litt glitterlakk på tapen og med noe spisst som en tannpirker el.l fisker du ut ett og ett glitterkorn som du plasserer som dekor på neglene dine. Vi lagde små trekanter og starter du bakerst med en liten rekke med glitter og gradvis minker antallet for hver rekke så har du til slutt en strøken trekant. Avslutt med en fyldig topcoat og voila, partytime! Jeg brukte Deborah Lippmann nude lakk til dette designet, men det er opp til din hudfarge hvilken farge du kler best. Om du prøver dette designet hjemme og legger ut bilde på Instagram så blir jeg kjempeglad om du tagger meg! @komikerfrue @marnas_nails (kun negler)