Dexters store dag

IMG_5290

Kjære lille Dexter min. Jeg er så glad i deg.. Tenk at det var nettopp du som kom til oss, tenk at jeg er så heldig som får lov å være mammaen din, holde deg i mine armer og se deg vokse til hver eneste dag. Du er et stort menneske allerede og du oser av kjærlighet, glede, interesse, nyskjerrighet og jammen er du en smarting også.

Dexter betyr “høyre” på legespråket, men er også et ord for høyrehendt, dyktig, heldig, positiv og ordentlig. Det morsomme er at du allerede nå viser enkelte tegn til å foretrekke å bruke venstrehånden din, slik som både din far og meg.

Du ler høyt hver gang du oppdager noe nytt og klarer å gjøre det igjen. Du søker oppmerksomhet og publikum, gud forby du blir en komiker når du vokser opp, men morsom skal du få lov til å være, så lenge du styrer livet ditt dyktig, positivt, ordentlig også kanskje, da er du heldig.

I dag tidlig fikk du en gave; er armbånd som jeg har laget kun til deg. Fordi jeg elsker deg.

IMG_5481IMG_5294

Tusen takk for en nydelig og rørende vakker seremoni i regi av Humanetisk Forbund i bankettsalen i Oslo Rådhus. Det var minst like vakkert som i en kirke og det var mange våte øyenkroker når solisten sang sine vakre sanger med så fine og passende tekster, som John Lennons Imagine.

Og tusen takk til familie og venner som kom, vi hadde en herlig dag sammen <3

IMG_5318IMG_5354IMG_5368IMG_5445IMG_5225IMG_5227IMG_5230IMG_5215IMG_5282IMG_5262IMG_5442

1 Comment

  1. åå så fint skrevet, han er så nydelig <3

Comments are closed.