Hva jeg tar i lønn for husarbeid

Inneholder reklamelinker

image
12498434_10154450474710476_229840967_n
(Reklame:) Booking negler Hos Marna tlf 405 29 772

Jeg sa til Ørjan i dag tidlig at jeg absolutt ville være med på en innsats på å få huset i orden men da skulle jeg ha lønn, som er nye negler, og forskuddsbetaling såklart. Jeg er så lei av å skulle gjøre det til slutt og så rekker jeg det aldri og så blir jeg bare gående rundt sur og se på de stygge ustelte flisene. Nye negler er faktisk arbeidsmotivasjon og en livsoppløfter for meg.

Det ble ikke så veldig lang arbeidsdag da før vi fikk telefon fra barnehagen om at Dexter hadde feber. Ser du? Flaks, for hadde jeg begynt på huset først så hadde jeg aldri fått nye negler og vært dritsur nå.

12483462_10154450474695476_1746917954_n

Det er ikke noe stress å jobbe litt i huset når man har med en liten sabotør på laget som skrur av rensemaskinen hele tiden. Det er jo bare sjarmerende (ref nye negler). Vi renser sofaen for den skal selges når den nye kommer om ikke så lenge.

Ørjan mener også at jeg skal kvitte meg med rokkeringen men det vil ikke jeg, selv om jeg heller ikke denne gangen knapt har brukt den. Kanskje jeg skal holde et bakgårdssalg? Med sofa, sofabord, (rokkering) og en hel haug med klær som jeg har gjort klart til klessalg igjen. Jeg skjønner ikke hvordan vi klarer å dra så mye inn i huset, nå når vi ryddet boden så fant jeg hauger med klær fra Theodor også som Dexter skal få arve, det er bare det at vi ikke har plass til alt.

12498567_10154450474560476_598868386_n12459706_10154450474640476_657225204_n

Reklamelenker: Sofabord HER Gulvteppe HER

12483613_10154450474610476_1808381443_n

30 kommentarer

 1. Hvor har dere kjøpt sofabordet? Er så stilig 🙂 stiller meg i kø for å kjøpe om dere skal selge ?

  1. komikerfrue

   Det er fra ellos, jeg kan sende deg en mail når vi har funnet nytt bord 🙂

 2. Hei Marna.
  Hvit har dere leid rensemaskinen?

  1. komikerfrue

   På Maxbo 🙂

   1. Hvor mye kostet det sånn ca og leie den rensemaskinen?

   2. komikerfrue

    ca 300 kr/døgnet 🙂

 3. Camilla

  Slenger meg på kommentaren om sofabordet! 🙂

  1. komikerfrue

   Ellos, det ligger link undet bildet 🙂

 4. Anette

  Hei Marna! Har prøvd å snappe deg etc etc, ang det søte rosa «alvekostymet» ditt på insta! Og vil gjerne kjøpe det!! Kontakt meg på mail, så hadde det vært supert!

  1. komikerfrue

   Alvekostyme? Jeg ser ikke det på insta, bare julegenser fra cubus?

   1. Anette

    Er mange uker siden du la ut bildet, men det ser ut som om du står i en gang, med løst hår, rosa overdel, med grønne blader nederst også store grønne alvesko/tøfler ellerno! 🙂

   2. komikerfrue

    Ååå, det er et maskotkostyme på Amfi Moa i Ålesund så det er desverre ikke mitt 🙂

 5. Monica

  Heisann. hvordan funker rensemaskinen?

 6. Hvor har Ørjan kjøpt genseren?

 7. Benedicte

  Hei 🙂 Du, denne saken dere snappet så mye av hin dagen. Hva er det ?? Noen type »briller» med mobilen inni ? : )

  1. komikerfrue

   Åh, det er noe Ørjan fant på clas ohlson, man putter iphonen inni og bruker den til å spille med. Jeg rakk ikke blogge den men det skal jeg prøve å få til for den er ganske artig 🙂

 8. Når og hvor blir det kles salg ?hva koster nye negler ?

 9. Christine

  Hei!
  Hvordan er du fornøyd med sofabordet? Er veldig nær ved å kjøpe det samme!

  1. komikerfrue

   Det er fint og tåler mye men jeg syns det er litt spinkelt etter min smak, det kunne hatt kraftigere bein f.eks 🙂

 10. Hei! Hva heter neglelakken du har brukt på bildet over her?

  1. komikerfrue

   Det er en Gelish lakk 🙂

 11. Veronica

  Fantastisk flotte negler

 12. Jeg blir så glad når jeg leser bloggen din 🙂
  Digger at dere er så ekte og ikke redigerer så mye på bildene, missforstå meg ikke men det er så godt og se at du også har en og annen rynke og en gang i blandt en urenhet her og der 🙂 Dette er jo noe vi aller fleste mennesker har og når jeg leser bloggen din føler jeg at dere er sånn som dere er, man føler seg liksom ikke lurt eller misslykket sånn som noen andre blogger kan få en til og føle.
  Stå på og «stay true» 😉 Gleder meg til og se de nye møblene deres og god medring til minsten 🙂

 13. Anne Kristine

  Digger deg, MEN du blogger sjeldnere og sjeldnere… Mistet gnisten?

  1. komikerfrue

   Nei, jeg har en ettåring.. Det er litt vanskelig å komme til, for å si det sånn, men det blir bedre etterhvert 🙂

   1. anonym

    Skjønner godt at tiden ikke alltid strekker til 🙂
    Bare vent til dere får større plass = «mer» og gjøre 😉

 14. Hva skal dere ha for sofaen? Og hva er målene på den? Veldig interessert hvis den ikke blir for stor til stua her

 15. Ble soffaen bra sv trenden og hvordan fungerer en sånn maskin? burde ha renset vår soffa

 16. Auda, iPhone altså .Det det skulle stå var: ble soffaen bra etter rens? Hvordan fungerer en sånn rensemaskin?

 17. Karrianne

  Skal dere selge sofaen? Hvor mye? 🙂

Kommentarfeltet er stengt.