Jeg driter meg ut på Lip Sync Battle i kveld

-1512_RoyDarvik_0307

I kveld er kvelden jeg har gruet meg til en stund. I kveld skal jeg se meg selv på tv, der jeg synger om en gris, og det hylende som en gris. Da scenen var min ble jeg grepet av en panikk som tok meg avgårde på en reise jeg absolutt ikke hadde noen kontroll over. Låten min skulle synges lekent og lett men det jeg gjorde var å skrike så høyt jeg bare kunne. Det er jo Lip Sync, og det ser mest ekte ut når en bruker stemmebåndet, men å vrenge de var altså ikke planen. Mens jeg stod der så tenkte jeg; Oj, nå synger du veldig høyt, Marna.. Men det var ute av min kontroll, jeg eide ikke styring på meg selv.

Styring på meg selv eide jeg heller ikke da Ørjan etterpå entret scenen og hadde tatt skjegget. Hadde jeg ikke hatt på skinnskjørt som fungerte som gladpack så hadde jeg falt av stolen. Haka mi falt ned på knærne og det eneste jeg tenkte på var plukk den opp, plukk den opp, men igjen; -ingen kroppskontroll. Da jeg satt i sminken etterpå, der det er en tvskjerm, så lo sminkøren så tårene trillet og sa jeg hadde levert tidenes Jerry Springer reaksjon.

-1512_RoyDarvik_0317

Her ryker Ørjan akillesen. Akkurat her faktisk. Det skjedde rett etter den konfettien smalt for han selv trodde den traff han i foten for det føltes ut som han ble skutt. Stakkar, det gjorde sinnsykt vondt, men han fullfører dansen og ingen skjønte hvor alvorlig det var før etter showet. Unnskyld babe, jeg var så fornærmet over at du tok skjegget og så full av adrenalin at jeg ikke så at det var alvor.

Jeg fikk likevel siste ordet, shit så gøy. Jeg har aldri sprengt så mange grenser på en gang. Skal du se på? Det skal jeg, med verdens største pute..

Lip Sync Battle med Ørjan og meg er i kveld kl 22:30 på TV2 HUMOR!

-1512_RoyDarvik_0322-1512_RoyDarvik_0229-1512_RoyDarvik_0215

23 Comments

 1. Herregud som jeg gleder meg!!!:-) Vondt å velge en av dere å heie på, så Go Marjan!!!!

  1. komikerfrue

   Hahaha Marjan, nå lo jeg godt 🙂

 2. Hvor er skjørtet ditt fra?☺️

  1. komikerfrue

   Fra MQ 🙂

 3. Åhhhh, jeg håper du legger ut link til de to siste optredenene, jeg satte på opptak; men så ble de kuttet etter 15 min..!! #kriiiiise

 4. Hvor kan man se dette??

 5. Gøy å se deg på tv igjen, gleder meg til å se deg på 4 stjernes middag:-)

  1. komikerfrue

   Ja det gleder jeg meg også til for det var kjempeartig! Min uke er fra 25 januar 🙂

 6. Du er helt fantastisk

 7. Suuuupert

 8. Ja please kan du legge ut link 🙂 hadde gledet meg til å se men så glemte vi det 🙁

  1. komikerfrue

   Jeg skal se om jeg klarer å få tak i 🙂

 9. Himmel, jeg lo så jeg grein her! Dere er bare fantastiske!
  Men synes helt ærlig at du burde fått med den pokalen hjem!

  1. komikerfrue

   Takker 🙂

 10. Kari Haraldsen Hoff
 11. Selv om jeg tidligere har fått med meg at du foretrekker Ørjan med skjegg, så behøvde man egentlig ikke ha forhåndskunnskaper om hva du liker best. Ansiktsutrykket ditt var ikke til å ta feil av he he

 12. Ann Sissel

  Fyfaen så rå du og Ørjan er. Såg nett episoden av dåke og holdt på å le meg ihjel samtidig som eg blei nervøs på dåkas vegne. Magisk ! Ønske dåke ein flott dag 🙂

 13. kan du legge ut link? Sunnmøring som bor i Spania uten tilgang på norsk tv

 14. Kjære skjønne M.

  Jeg pleier virkelig aldri å kommentere på noen sin blogg, men jeg gjør et unntak for jeg har så lyst til å si deg noe.
  Jeg har lyst til å fortelle deg at du er HELT nydelig – innsiden som på utsiden. Du har humor, du er snill, du vil aldri såre noen, du vil bare være all smiles samtidig som du tør vise følelser. Tørr å vise at du har temperament, at du og Ø også krangler, at noen ganger ORKER du bare ikkje meir.
  Men så gjør du det allikevel…
  Du orker alltid litt mer enn du tror – og du tar oss med gjennom dagene dine.
  Opp og nedturer.
  Berg & dalbane.
  Du viser hele spekteret av dine følelser og hva det egentlig betyr å være et menneske.
  Et helt vanlig menneske – som gjør noe så uvanlig flott som det du gjør.
  Viser frem hele deg.
  Og det er nettopp HELE deg som gjør at du skiller deg sånn ut fra alle andre.
  Du er et uvanlig vanlig skjønt menneske som jeg unner alt godt her i verden.
  Ø er så heldig som har deg ved sin side – og det tror jeg han vet.
  De to guttene deres er bare helt nydelige… Jeg smelter helt når jeg ser bilder av dem og dere har all grunn til å være stolte av dere selv.
  Dere kommer dere igjennom G R Å hverdager ( for de er det vel som kjent flest av….) , ler og viktigst av alt dere sprer så mye glede rundt dere.
  Jeg mener – fra hjertet – at du Marna utgjør en forskjell. Du utgjør en forskjell for så mange ved å vise dine svakheter som på den måten også blir din styrke og dine sterke sider.
  Jeg skal gi deg en stor bamseklem om jeg møter deg en dag.
  For en klem trenger alle.
  Selv du – som alltid smiler og er vennlig utad trenger det.
  Jeg ser styrken i deg, jeg ser at du står rakrygget gjennom de stormene som måtte komme.
  Jeg vet du vil kjempe med alt du har for at det løftet du gav Ørjan skal bli holdt.
  For sånn føler jeg at du er : en stayer – noe som igjen gjør deg til en keeper.
  ( Ørjan pass godt på Konen din – hun er sjelden vare )

  Jeg vet ikke engang om du leser kommentarene dine , men nå har jeg i alle fall fått skrevet ned noe jeg synes du fortjente å høre.

  Takk for at du er deg – du er unik.
  Takk for at du har en vakker personlighet som skinner i øynene dine.
  Takk for at du har verdens beste humor.
  Takk for at du deler.

  Marna you are all smiles og det eneste du trenger er et fly – cause The sky is The limit.
  For sånne som deg.
  Stor klem //

  Mari

  1. komikerfrue

   Jatakk til klem så kan jeg klemme deg tilbake <3

 15. Fy flate du er RÅ Marna!!! Satt og måpte da jeg så deg på lipsync som Marilyn Manson! Så utrolig rått og kult! Du lagde skikkelig show, skulle ønske jeg så var i salen! Det burde jo egentlig være åpenbart at du skulle vinne, han fjortis mannen din, Ørjan biber kunne ikke måle seg en gang!

 16. Hei, hvor er den fine toppen fra, som du hadde her?

  1. komikerfrue

   Det er faktisk en kort ettersittende kjole, fra MQ, samme er skjørtet 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *