Nå har vi mais i et helt år

Etter at Ørjan røyk akillesen og vi har gått gjennom et lite rent helvete hjemme på rutinefronten, har vi trosset skilsmissestatistikken og begynt å finne oss til rette. Konstante smerter, fysiske hindre og frustrasjoner er der fremdeles til de grader, men på en mer spiselig måte enn for noen uker siden. Ørjan har vært vannvittig tapper, nesten for tapper vil jeg si og etter en mørk tid så begynner han nå endelig å finne alternative måter å finne glede i hverdagen.

Det Ørjan har blitt hekta på nå er å være økonomisk, sånn veldig økonomisk. Vi drømmer jo om større sted å bo og tenker at om vi er flinke så klarer vi det dette året men nå har han plutselig blitt utålmodig og flere ganger om dagen sender han meg mailer med boligprospekter.

-Men JEG har jo ikke tid til dette nå!
Jeg har jo hendene fulle med henting og levering av barn, jeg går med søpla og kjører bil som om jeg aldri har gjort noe annet. Og som et lite plaster på såret til meg selv så unner jeg meg litt ekstra her og der, for å rettferdiggjøre at jeg jobber ræva av meg. Men det skal ikke Ørjan ha noe av, neida, nå skal vi plutselig spare, på alt.

12527971_10154468889795476_856896755_n

Vi var ute sammen i dag på et par ærender, hadde det koselig i bilvasken da. DET brukte han gjerne penger på med da vi til slutt gikk innom xxl for å kjøpe en bag til skiutstyret til guttungen så tenkte jeg at han også trengte nye innejoggesko og når de hadde matchende sko i Dexters størrelse så slang jeg de med, så artig! De kostet 399,- pr par, det var jo ikke så ille tenkte jeg, men da gubben så hva vi betalte så ble han dritsur. Han mente at det var jo ikke sesongsko engang og det var da måte på til sløsing med penger. 399 her og 399 der, det blir mye til slutt det, Marna!

Kremt, jeg må si at jeg har delte følelser om dette her. På den ene siden så er jeg sur fordi jeg er liksom den som har kontroll på penger og nå må jeg plutselig begynne å shoppe i smug. Men på den andre siden så syns jeg det er ganske sexy med en mann som viser både økonomisk interesse og fornuft, jeg er jo tross alt en Sunnmøring!

Det jeg ikke er helt sikker på er om den fornuften er helt i balanse enda, for da jeg var på vei hjem fra barnehagen så ringte Ørjan meg og sa; -Kom innom butikken og ta med barnevogna, de har priskrig på mais!

-Jeg vet vi sparer til hus og at mais og tunfisk til kr 1,- og 2,- er et scoop for en familie med tacofredag og katt men hensikten med hus er jo å få bedre plass, og plass til dette har vi ikke! Vi har mais for et helt år, stående i gangen. Men du kan tro jeg har en fornøyd kar hjemme nå..

12576373_10154468889875476_1092988858_n

Jeg er FINALIST til Årets Blogger på årets Vixen Blog Awards og blir kjempeglad for din stemme! Den kan du levere HER

♥︎Det kan stemmes hver tolvte time frem til i morgen ved midnatt! ♥︎

♥︎

4 kommentarer

  1. Når er vixen award på tv ?

    1. komikerfrue

      Jeg tror ikke det går på tv, i fjor ble det sendt på vgtv

  2. Veldig godt med tunfisk pizza hehe:) en boks tunfisk, 60g havregryn og 1 egg:) Det er bunnen og deretter tar man det fyllet man vil ha:) Noen ganger må man 3 doble porsjonen for det ser så lite ute. Smaker himmelsk og ikke minst sunt:)

  3. Marita

    Maisen på rema koster 1.90 hele året

Kommentarfeltet er stengt.