Dexters crappy dag

12650559_10154511592795476_1477584884_n

Det sekundet det går opp for meg at det ikke er noe jeg innbiller meg. At jeg ikke har sett feil, glemt noe vesentlig eller misforstått. Når jeg har gått gjennom alt det logiske og ulogiske i hodet, sjekket minnet og ringt hjem for å dobbeltsjekke så kan jeg slå fast at ja, Dexters vogn er stjålet.

Faen.

Den stod parkert utenfor barnehagen og akkurat i dag glemte jeg såklart låsen hjemme og sjanset på at det skulle gå bra, den stod jo mellom de andre vognene. Den tyven har vært skikkelig heldig i dag men om jeg får kloa i han eller henne.. -Du har stjålet feil vogn, din idiot.

Stokke-Scoot_seat-default-BLACKMELANGE

Vognen er en Stokke Scoot i denne fargen, og den har et kjempefint grå/brunt Stokke langhåret skinn i setet. Det er ikke en vogn men en trille, men den fungerer som vogn og er den vi bruker aller mest siden den går inn i den knøttlille heisen vår. Den tar nesten ikke plass i bilen heller, så når jeg skal til Sunnmøre nå om et par uker må jeg ta den store vognen. -Det var den bagasjeplassen, liksom.

12650522_10154511613160476_75935258_n

Et tidligere bilde av Dexter i Scooten. Skinnet er ikke med på dette bildet men det ligner på hettekragen hans, litt gråere.

-Om noen ser en Stokke Scoot vogn med dette skinnet i så er det ikke en vanlig kombinasjon (for skinnet hører til Trailz vognen) og please si fra. Forsikringen dekker garantert ikke tyveriet siden jeg ikke hadde låst vognen (slår meg i hodet).

Ja, nå virker det ikke som at Dexter lot dette gå så veldig innpå seg, han syns det var bare kult å få gå de første 300 meterene fra barnehagen. Men da ville bare tulle så jeg måtte bære han resten av veien. Nok en gang mitt problem og ikke hans, men det han var på vei til som han ikke visste var frisøren!

12674647_10154511592710476_480501102_n

Det er vel først her hans crappy dag melder seg. Men takket være smoothie og YouTube så nådde han på et punkt resignasjon og lot lokkene motvillig falle.

12647974_10154511592755476_1068458081_n

Mor kunne også ha trengt seg en klipp og farge snart ser jeg. Og en reunion med vognen. Fy søren så irritert jeg er. Det er ikke Dexters crappy dag, det er min.

12660261_10154511596460476_395456358_n

24 Comments

 1. Veldig kjipt med vogna.. På den lyse sida; du må ha ei ny vogn 😀 der e vel ei du he kika litt på (sånn sjølvsagt uten å seie det til Ørjan) og tenkt at dinna buuurde ej hatt?

  Helsing en vognfrelst sunnmøring

  1. komikerfrue

   Haha, jeg har vært gjennom vogndilla før og hadde landet på det perfekte sortimentet men nå får jeg vel ta en titt siden vi likevel må ha ny 😀

 2. Elisabeth

  Følg med på Finn.no å se om den dukker opp der. Mulig tyven ikke trenger den selv, men tatt for å selges videre…

 3. Pia Yvonne

  Åherreguuuud kor dårlig gjort da e å stjela ei barnevogn!! Att da går an å bli så korka!

  Håpe de får vogna tilbake og i tipp topp stand! Krysse fingrane!

 4. Det der var råtten gjort altså! Håper den dukker opp igjen! Kanskje lurt å følge med på finn.no å lignende. Kan jo være tyven vil tjene noen kroner?

 5. Camilla

  Vi hadde innbrudd I huset vårt og selvom han jeg bodde med ikke hadde låst døra fikk vi igjen på forsikringen. Så du kan jo prøve er kansje en litt annen situasjon men du kan prøve. Å stjele er jo og ta noe som ikke er ditt enten det er låst eller ikke.

 6. Marthe

  Steik kor råttent gjort!!!! Blir so forbanna på dine vegne. Håpe inderlig du fe igjen vogna.

 7. Elisabeth

  Må man virkelig låse vogna for at den ikke skal bli stjelt? Hadde aldri falt meg inn! Noen må virkelig lære seg forskjellen på mitt og ditt!

 8. Sjokkert!! Går det virkelig an at folk stjeler barnevogner?? Har forresten aldri hørt om å låse fast barnevogna før. Sykkelen JA, MEN barnevogna?? Håper vogna dukker opp igjen.

 9. I mitt godtroende hode hadde jeg ikke tenkt tanken på at barnevogna måtte låses. Bor riktignok på landet og her får vognene stå i fred.(tror jeg, godtroende) håper synderen angrer seg , så søte Dexter får vogna si tilbake.

 10. Renata

  Jeg har begynt å skrive opp nr på ting jeg kjøper etter tips fra politimann. Ofte finner de tjuvegods men ikke eieren. Skriver det på bruksanvisningen og lagrer I kadetter eller ta bilde hvis du ikke orker papir.

  Følg med på finn.no

 11. Renata

  Kasetter ikke kadetter. Altså serienr på merkelappen på vogna.

 12. Dorthe

  Mitt barnebarns sin vogn ble også stjålet. Den sto inne i gangen utenfor leiligheten deres. Simple folk blir det dessverre flere av

 13. Karoline

  Så sykt frekt å stjele en barnevogn og i det hele tatt stjele fra andre. Skjønner godt at du er irritert!

 14. Sjekk Finn.no for barnevogner. Noen jeg kjenner ble frastjålet vognen i Oslo og fant den på Finn.no noen timer senere. Kontakt politiet hvis den ligger der:-)

  1. komikerfrue

   Takk, jeg følger med der 🙂

 15. Hei. Så nettopp jakken din på Snap som du har på deg på et av bilene i innlegget her også. Hvor er jakken fra?? 🙂

  1. komikerfrue

   Den svarte? Den er fra Colmar, men er str 16 år så ikke damejakke.

   1. Vet du va mere enn colmar den heter? 🙂 jeg syns den er såååå fin, men finner den ikke….

 16. Hvilken lås bruker (Som regel :p )

  Kjedelig med stjålet vogn. Skal ærlig innrømme at jeg er alt for dårlig til å ta den inn selv…

  Vogner koster jo en god del, så sånn sett er det jo ikke rart at de ettertraktet. Enkle å viderselge er de også. Legg inn sånn varsling på finn.no kanskje du finner den igjen?

 17. AlisaJens

  Hei. I have a pram. You can borrow it:-) Based on a picture our kids go to the same barnehage (probably 1 year apart). I live in the same building as b/h. You’ll get my mail. Hate what happened to you, I’ve been here for 10 years…

  1. komikerfrue

   Thanx, luckily we also have a stroller, but I loved that pram.

 18. Blir så irritert på de som stjeler vogner. Mi vogn blei stjelt for noen år siden. Riktig nok ei eldre quinny vogn. Eg meldte fra til politiet og 3 dager seinere ringer de for dei hadde funnet vogna. Så skjønner ikkje koffø dei tok seg bryet med å stjele den.

 19. Hvor klippet Dexter seg og hvem klippet han?

Comments are closed.