Jentevors på rommet!

img_0307.jpg

Jeg visste at Ørjan kom til å være på en helt annen planet før premieren så jeg kjørte min egen greie med preparty sammen med mine herlige crazy venninner på mitt eget hotellrom! Det er ikke ofte jeg har muligheten til å gjøre litt stas på jentene mine så vi fikk frisørhjelp til håret, goodiebags og bobler. Jeg har faktisk bodd sammen med alle disse jentene her på forskjellige tidspunkt i livet og herregud for en bukett vi ble sammen da, vi hadde det farlig artig; mamma teipa puppene til Carolina med sportsteip, Glenda dro til og teipa ned spanxen min, og vi lo så vi skreik og kom nesten for sent til premieren.

img_0447.jpg
img_0408.jpg
Tusen takk til RUTH fra Ramsvik frisører som gjorde meg både tøff og lekker på håret. Elsker stilen <3
Gærne damer: Glenda, Mamma, meg, Vigdis og Carolina.
Kjolen er fra Samsøe & Samsøe, regnframm m/fuskepels og støvler med hæl fra Ilse Jacobsen og er lånt for anledningen.

Goodiebagene inneholdt sponset hårspray fra Wella, Burt`s Bees lip balm, Wedela dusjsåpe og prøver fra Babor. Fra makeupyourmind.no (altså meg selv) fikk vi 1: Rosa Brushegg til å vaske sminkekoster på 2: Intimvipes fra Deo Doc (med deoeffekt, kan brukes på hele kroppen, walk of shame must have haha) 3:Solpudder som nå er på salg, favorittfargen min som jeg også bruker til contouring og øyenskygge 4: Pudderbørste nr800 fra Gold Line, også på salg nå (!) og til slutt 5: Masker fra MaskerAide i ulike varianter, elsker disse (jeg tok hangovermasken selv, regnet med jeg ville få bruk for den dagen etter..)(det gjorde jeg).

14249186_10155038294965476_221457692_n

Hotel Oleana inviterte oss til å bo hos seg denne helgen, det er det nyeste og fineste hotellet Bergen har å by på og de vil også gjerne invitere andre til å komme og bo hos seg og derfor får jeg gi leserene mine 10% på overnatting i weekends ut 2016!

Bookingkoden er Komikerfrue og oppgis ved booking via mail til hotellet cc.oleana@choice.no.

Her er litt bilder av rommet, alt er helt nytt og fresht og vi har storkost oss!

img_0237-1.jpg

Den lampa bak der klarte forresten Dexter å knuse, gisp.. Han fikk en lekebil i gave og kjørte den rett i lampa, men det gikk heldigvis bra med han da. Han sov på pappas hotellrom den natta sammen med Tante Sarah og Onkel Noralv som fløy inn for å passe gullungen.

img_0238-1.jpgimg_0237.jpg img_0234.jpgimg_0370.jpgimg_0367.jpg

Flere bilder fra festen ligger på Facebooksiden min, følg meg gjerne der ♡

4 Comments

  1. Helene

    Ser der er et kamera på ene bildet.. Blir det reality show med deg?? Håååper det, siden du var eneste grunnen til jeg så på bloggerne

    1. komikerfrue

      Tjaaaaa, noe ble filmet ihvertfall 😉

  2. Hei Marna! Jeg må bare spørre deg hvor du har kjøpt den rullegreia du brukte i ansiktet på snap + hvor er serumet fra?

  3. Grattis med mannen, godt jobbet Flinkiser!!! Looking stunning!!! MEN, ble litt skuffet siden du skrev i forrige uke at en kunne følge med på søndag, for da skulle du skrive om hudpleie og egne erfaringer med produkter i etterkant av Isotretinoin….. Jeg fulgte med jeg….

Comments are closed.