Oh shit for en god historie!

Theodor elsker når faren forteller historier fra da han var liten og noen ganger kommer han med de største skrønene, jeg skjønner ikke hvor han tar det fra..

Her om dagen fortalte Ørjan om da han og jeg møttes; vi hadde vært på date og sett kino og så ble mamma med pappa hjem og overnattet siden det ble så sent og hun ikke hadde bil og det var farlig å gå ute på gata alene så sent på kvelden. -Neste morgen våknet mamma først og hun måtte sånn bæsje, men så oppdaget hun etter at hun hadde bæsja at doen ikke virket! Hun syns det var SÅ flaut og ville ikke spørre pappa om hjelp for hun ville ikke at han skulle se bæsjen hennes så hun puttet den i en pose som hun kunne kaste i søpla ute på vei til jobb. Hun så på klokka og nå måtte hun skynde seg for å ikke komme for sent på jobb så istedet for å vekke pappa så skrev hun en lapp på kjøkkenbenken om at hun likte han veldig godt og at han kunne ringe henne litt senere. Så løp hun ut døra og akkurat i det den smalt igjen bak henne så oppdaget hun at hun hadde glemt posen med bæsj på kjøkkenbenken! Hun ble skikkelig stressa og prøvde å komme seg inn igjen men døra hadde sånn smekklås så hun hadde låst seg ute!

..Noen som kjenner den igjen?

Dagens tips er å bruke reklamefilmer som gode røverhistorier, Theodor holdt på å le seg forderva!

CF551562-795E-4F5C-A7F8163C9CE91E6A-CB89A453-67CE-4AE1-9799E941E294E0CD

2 kommentarer

  1. Fantastisk herlig!

  2. Karina

Kommentarfeltet er stengt.