Inne og utelek

Vi har vært ute og handlet inn til nyttårsaften i dag og Ørjan fikk en forsinket juleånd over seg. Han gikk amok i julenisser til halv pris, har påtatt seg oppgaven å dekorere nyttårsbordet i morgen (jeg får vel lage en backup plan..) OG det blir kalkun på menyen i morgen (tomt for pinnekjøtt i butikken) så nå har Ørjan intervjuet samtlige kokker i ferskvaredisken og trålet nettet om hvordan steke en saftig kalkun. Det blir spennende, vi skal kombinere to oppskrifter!

img_5400.jpg

Det er ikke bare vi voksne som leker, etter at vi kom hjem fra ei bittelita uke i syden fikk jeg sjokk av hvor mørkt og ekkelt det er ute og hadde mest lyst til å bure meg inne til det går over. Men et av nyttårsforsettene mine er å leke mer ute med barna, uansett vær og lysstyrke så i dag så tok jeg med litt kritt og så lekte vi ute på vei hjem fra butikken. Det skal jo ikke så mye til! Jeg har fryktelig lett for å tenke at det er et ork å ta med ungene ut men faktum er jo at så lenge ungene er tørre og varme så skal det ikke mye tilrettelegging til, selv for oss som bor i by, før ungene slår seg løs med kreativ lek.

For å finne inspirasjon har jeg blitt med i en gruppe på Facebook som heter Utelek for barn (Av Kamik) som legger ut enkle tips til frilek for barna og de voksne og den minner meg på hvor lite som skal til og hvor enkelt det kan være å bare kle på seg og gå ut!

1 kommentar

  1. hei Marna godt nytt år og takk for flott blogg heier på deg. et spørsmål hvor er støvlene dine kjøpt? de du har på bilde med Dexter må bare ha et slikt par hilsen anne

Kommentarfeltet er stengt.