Husmorferie for enhver pris

IMG_9163

Etter at oppdraget var ferdig ved midnatt i går hadde vi jetlag følelse i kroppen, men jeg hadde ingen planer om å legge meg til å sove før jeg hadde fått noe valuta for den enorme suiten vi bodde på, med gjennomsiktig peis mellom stue og soverom, og vindu derfra rett inn til badstuen. Altså, hvor ofte får en oppleve det? -Når jobb innebærer å reise fra hjem og barn i et helt døgn så er det ikke lenger bare jobb, det er husmorferie!

Steintøtt men sta som et esel spratt jeg champagnekorken etter jobb og tappet i boblebadet, ikke faen om denne anledningen skulle få gå fra meg.

IMG_9329

Yeah, metime.

-Det varte i ca 15 minutter før Ørjan kom inn på badstuen og spurte om ikke det var greit å gi seg nå for for vi skulle stå opp om fem timer for å rekke flyet hjem. Jodajoda, skvatt jeg til, der jeg satt og SOV.

IMG_9278