Magisk hårserum

image_123986672

Langt hår er ikke så mye jobb, men det krever at jeg tar hensyn. Jeg har mye, men tynt hår som jeg utsetter for striping, føning og krølling og da MÅ jeg å ta vare på det om jeg skal beholde det langt. Noe jeg bruker etter hver hårvask er hårolje, det har jeg gjort i mange år for den holder tuppene mine fine og myke og beskytter mot uttørking fra andre stylingprodukter.

IMG_9307IMG_9313

Jeg husker da jeg gikk på ungdomsskolen og hårolje kom på markedet og ingen av jentene helt visste hvordan den skulle brukes. Det var mange ganger jeg gikk rundt med oljete hår etter å ha tatt i aaaalt for mye produkt. Tenk hadde jeg giddet å lese bakpå flasken..  Oppskriften er jo veldig enkel; 1-2 pump i hånden og påføres hårtuppene (spre produktet i hånden først). Jeg tar det alltid i nyvasket hår og venter med å gre håret til etterpå for da glir børsten gjennom håret og det sliter mindre.

IMG_9246

May Beauty sin Moroccan Miracle Hair Serum er en hårolje som gjør håret mykt, pleier, beskytter og gir glans. Den passer til alle hårtyper, temmer kranglete buster, lindrer ihjelbleika lengder og gjør håret lett å gre (tips til småfrøkner som ikke liker å gre ut floker).

IMG_8909

I helgen når jeg var på tur så hadde jeg med hårserumet og da fungerte det også som bodylotion og håndkrem, lukter gooodt!

IMG_8897-2

Nå kan du også teste hårserumet, jeg har fått lov til å gi dere 30% avslag for en begrenset periode . Bruk koden marnaserum eller kjøp ved å trykke på linken HER

8 kommentarer

 1. Emilia

  Super bra produkter! Jeg er fornøyd med alle produktene fra MayBeauty.

  1. komikerfrue

   Jeg også! Vi tar de faktisk inn i min egen nettbutikk snart 🙂

 2. Marianne

  Du er veldig fin på håret for tiden! Hva har du gjort som gjør at det ser slik ut? Av behandling og styling?

 3. Ingvild

  Holdt på å kjøpe det til jeg så det teite før og etterbildet på siden hennes. Liksom at håret blir sånn. Skikkelig TV-shop følelse. Men du er fin på håret, altså!

  1. komikerfrue

   Før og etterbilde er det absolutt ikke, da misforstår du. Som jeg skriver så har jeg brukt hårolje i håret i flere år for da kan jeg stelle det som jeg vil uten at det sliter så mye. Det er ikke noe hokus pokus produkt, det er et pleieprodukt som er helt innafor å bruke.

 4. Nina Brekke

  Vakkert hår og vakker jente 🙂 Hvilken øyenskygge bruker du? Ha en superfin dag

 5. Oh my! Jeg ELSKER de to t-skjortene fra Velouria Vintage! Forbanna skit at jeg bor i Bodø og at de ikke er å få tak i på nett Si i fra om du vil selge Jeg er totalavhengig av cola light, noe som er uvanlig iflg min omgangskrets! For folk flest er det visst bare pepsi max eller cola zero som gjelder, så jeg MÅ ha den t-skjorta! Btw, di skoene på finalefesten –

  1. komikerfrue

   Du kan føle de på Instagram, og sikkert be de si fra om det kommer flere lignende 🙂 Skoene elsker jeg, fant de på salg på grunerløkka 🙂

Kommentarfeltet er stengt.