Supermamma tips!

Jeg var først ganske sur for at ingen vekket meg med frokost på sengen i dag men å få sove skikkelig ut er slettes ikke så verst det heller for ei småbarnsmor. Gutta koste seg med barne-tv mens jeg mekket frokosten og jeg serverte tomme kort og tusjer ved bordet og fikk kjempefine kort. En familie samlet rundt bordet er faktisk viktigst for meg  så fikk jeg  både kake og blomster i går da.

Morsdag for meg handler om flere ting; for det første er det fint å lære barna at det er fint å sette pris på foreldrene sine, spesielt i vår nye digitale tidsalder der alt går så fort og mye tas for gitt. Morsdag er også en fin dag for meg som mor å tenke over at jeg faktisk er en mor, og hvilken gave i seg selv det er om man ser vekk ifra en rekke slitsomme og mentalt direkte utfordrende arbeidsoppgaver som medfølger. Uten barn hadde jeg vært et fryktelig egoistisk menneske så jeg takker barna mine for at de tvinger meg til å ta meg sammen og prøve å være den beste utgaven av meg selv som jeg kan. -Og til slutt så er det alltid digg med en unnskyldning til å spise kake!

img_9345.jpgimg_9353.jpg

Til lunch lagde vi vafler og lapper med supersmør! Noen som har smakt f.eks sveler med sukker og smør som er vispet hvitt? Det er kjempegodt men tar en evighet å lage og så blir det alltid så stor mengde siden det må gjøres i kjøkkenmaskin.

Men jeg har funnet en smart måte å lage det på:

Mykt smør og finkornet sukker, røres sammen i ønsket mengde i en kopp. Jeg bruker omtrent dobbelt mengde sukker som smør, litt på slump, uansett så tar det bare et minutt å røre sammen.

Gratulerer med morsdagen, husk at du er bra nok akkurat som du er ♡

img_9351.jpgimg_9350.jpg

1 kommentar

  1. Godt med smør og sukker kvitt, men eeeeeeeeeeenda bedre med smør og melis…mmmmmmmm..steikje gøtt!!

Kommentarfeltet er stengt.