Alt ble tåkete

IMG_9706

Her om dagen var jeg i Moss for å gjøre en jobb og da kjørte jeg til et studio som lå på Røed gård på Jeløy. Da jeg svingte oppover skogene så lå tåken så tett at det var som å kjøre i et eventyr. Jeg ble helt satt ut over hvor fint det var med den tykke hvite tåken og de svarte trærne. På vei hjem så måtte jeg stoppe bilen og gå ut, og stemningen var den merkeligste jeg har kjent på lenge. Det var helt stille. Jeg kunne stå der og bare høre lyden av min egen pust, og lyden av skoene mine mot den iskalde grusveien. Ingen andre lyder trengte gjennom tåken, det var helt fantastisk, som om det var bare meg i hele verden. Så da latet jeg som det en liten stund, og var alene med meg selv en stund. Det kjentes skikkelig godt, helt til jeg begynte å tenke på filmen «I am Legend», som jeg måtte ha terapihjelp for å få ut av systemet, så da sluttet jeg å leke og tok heller noen fine bilder.

IMG_9673IMG_9747IMG_9729

2 kommentarer

  1. Nydelige bilder! Og du er alltid like pen 🙂

  2. Dette siste bildet av deg tror jeg må være det vakreste jeg har sett deg – du kommer så godt frem på det <3

Kommentarfeltet er stengt.