Jeg klippet Dexter i øret

Jeg skulle bare småstusse på håret til Dexter, litt hver kveld, slik at det kanskje ville bli mulig for en frisør å faktisk få klippet han snart. Han er ikke så glad i det, for å si det sånn.

Jeg hadde ikke trengt å åpne saksen engang, det hadde sikkert holdt å bruke kammen, men neida, jeg MÅTTE åpne den saksa. Jeg skulle bare klippe biiittelitt… ØRE! Jeg klippet Dexter i øret!

Bilde fra pinterest

Den følelsen av å klippe i hud.. En flenge hang fra øret og det piplet blod. Jeg gikk i alertmodus, vurderte skaden mens jeg sniktørket blod hver gang han så vekk. Måtte det sys? Jeg dyttet flengen på plass med papiret så den la seg over såret. Dexter så stygt på meg.

Blodet så ut til å avta og jeg kunne senge skuldrene litt. Så kom tårene. Herregud jeg klippet han i øret..

Dexter så på meg og sa som han pleier når han ikke vil mer; «Sånn! Ferdig?» (med syngende babystemme).

«Jah, nå er mamma ferdig».

-Så nå er det vel 2-3 år til neste gang han vil til frisøren.

14 kommentarer

 1. Neste gang du skal klippe han eller han skal til frisøren så ta med noen han digger voldsomt.
  Nevøen min har et veldigtett bånd til meg. Jeg var med når han skulle klippe seg hos frisøren for første gang. Han satt fint i stolen hele tiden og følgte nøye med på meg og snakka med meg så glemte han at det skjedde noe.
  Han var 2 år når vi dro dit for første gang.

  1. komikerfrue

   Det var et bra tips! Sende han med noen han digger og holde meg laaangt unna 😀 Takk 🙂

 2. Du får heller gå til innkjøp av noen strikker og klemmer til bruk når håret blir for langt 🙂 Eller, hårbøyle og bandana kan jo bli kult!
  Shit Happen 🙂

 3. Uff. Det gjorde mamma med broen min også da han var yngre. Hun er enda lei seg for det…

 4. Misspiggy84

  Har vell alle vært dær til tider.
  Søsteren min skulle kreppe håret mitt når jeg var liten. Bli aldri og glemme lukten av svidd hud på øret. Å de uhorvelige smertene. Krepptangen dekte hele øret med en feil

  1. komikerfrue

   Ai Ai AI! Unnskyld at jeg ler!

 5. Har en gutt på ca samme alder, her har redningen blitt maskinkort hår på sidene og lengde på toppen. Av en eller annen grunn bryr han seg ikke så mye om maskinen, og mens frisøren klipper det på toppen finnes bestikkelsene frem

  1. komikerfrue

   Å Deter hater maskinen, desverre.. Og tar ingen bestikkelser enda.

 6. Jeg har klippet hunden noen ganger (uten sammenligning for øvrig) men etter å ha laget flenge i både foten og i pungen (hærregud er det rart hunden skjelver bare han ser saksen) bruker jeg bare maskin heretter! Guttungen min ble klippet i øret hos frisøren så du er ikke alene klem

 7. Hehe Sønnen min nektet også å klippe seg i nesten 3 år. Helt frem til jeg viste han bilder av lus på Google. Jeg sa at han får lus om han ikke klipper seg. Etter det vil han klippe seg hele tiden☺️

 8. Rebecca

  Har du to klippe maskiner? For det hadde vi så når guttungen vår var 2år så fikk han låne den ene (stilt inn på lengste) sånn at han kunne se at den ikke var farlig og evt klippe seg selv litt også Gikk bare ett par ganger så var han ikke redd maskinen lenger. Ett triks også er å vise at maskinen ikke er farlig. At den ikke kan klippe huden. Ta den på hånden din også på hans. Dette godtok hvertfall vår sønn med en gang og han har alltid vert skeptisk til alt. Masse lykke til

  1. komikerfrue

   Takk for tips 🙂

 9. Christine

  Føler med deg! Jeg klippet neglene på babyen vår på 3 mnd nylig, og klippet av en liten flik tommelhud

  1. komikerfrue

   Å huff stakkars liten.. det er fort gjort..

Kommentarfeltet er stengt.