Ikke tro alt du leser

Bare så det er sagt, det er IKKE tilfelle at Ørjan måtte gå til sengs i går kveld uten noen BJ. Det fikk han nemlig mye tidligere på dagen, men akkurat da hadde han glemt at det var «Biff og Blowjob dagen», så da mente han at det ikke teltes og at det burde gjøres på nytt. What?!?
Biff fikk han forøvrig også, han lagde biffgryte til middag. Den fikk jeg spise kalde rester av etter å ha vært på IKEA og handlet en søppelbøtte til Ørjan, som han instendig mente han ville ha. Og ikke bare var jeg på IKEA for han, men jeg presterte også å ta feil handlevogn og fikk en dame etter meg som stakkars måtte ha trodd at jeg prøvde stjele vesken hennes. Nevnte jeg at det va bilkø?
-Så kriteriene for BB dagen ble faktisk oppfylt i aller høyeste grad, og etter Greys, som er favorittprogrammet våres og som vi ser sammen hver eneste tirsdag, så gikk jeg faktisk og la meg, med verdens beste samvittighet.

2 kommentarer

  1. Haha, alle sku hatt det så fint som Ørjan! 😀

  2. Haha.. Vell fortjent 🙂

Kommentarfeltet er stengt.