Fotoshoot

Nå har det vært et par uker der alt har skjedd på èn gang og jeg rekker knapt få pusten tilbake før det er neste prosjekt. Men nå har jeg landet etter noen hektiske dager med både det ene og andre; her er litt bakombilder fra fotoshooten jeg hadde på mandag, for Interoptik, sammen med Janka Polliani, Vanessa Rudjord og Ola Kleiven.

Det var 12 timer med hardt arbeid, men med Mac Cosmetics på makeup, Nikola fra Gevir på hår og Thomas Quale på foto så er jeg ganske sikker på at dette blir bra bilder.. ! Stylingen ordnet jeg selv og jeg gleder meg veldig til å se de ferdige bildene, og jammen tror jeg det blir et par nye briller på meg etter dette her..!

Topp Hale Bob. Jakke OOTD
Topp: Hale Bob/Skjørt: Coast
Toppen er en body, fra AREFEVA, som finnes hor Rebirth og The Princess på Frogner 🙂

2 kommentarer

  1. Så fine dere er da!

  2. Stilig briller!!!

Kommentarfeltet er stengt.