Kidnappet i Italia

Carina og jeg har reist til Italia! Vi skal på Cosmoproof messen, som er verdens største skjønnhetsmesse. Du kan tenke deg 90.000 kvm, eller et et titalls fotballbaner, med sminke, herregud så gøy vi skal ha det!

Da vi kom i går kveld fortalte Carina om da hun var her sist for noen år siden, og hun og jentene hun dro med ble «kidnappet» på restauranten de spiste på. De hadde bedt om regningen men fikk den aldri, og så begynte servitørene å gi de masse alkohol og holdt de igjen til stengetid. Hæ?? Sa jeg, hvordan er det mulig?

Så skjedde følgende; Carina og jeg satt oss på en passe fin restaurant, med masse folk, og spiste deilig mat og delte en flaske Prosecco.

Etter måltidet bad vi om regningen, men da sa servitøren med en enorm entusiasme og selvsikkerhet: The bill? You need Limoncello, I`ll drink with you! Og så kom han med tre sterke sitronlikør shots, shottet med oss, og forsvant. Ingen regning.

Så bad vi om regningen igjen, tre ganger tror jeg, før noen reagerte. Servitøren kom tilbake til bordet og sa: You want to leave us? Noooo! You want Limoncello! Og vips så stod det to nye shots på bordet og fremdeles ingen regning.

Da utbrøt Carina; Å herregud, det var jo sånn det skjedde! Den gangen de ikke fikk regningen, så var det akkurat på denne måten. Nå da skjønte vi hva vi hadde i vente, så det var på tide å kjøre litt hardere på krava, selv om de jobbet hardt for å snakke rundt to søte jenter.

-Excuse me, we really want the bill now.

-You want the bill?- Yes.

-No more Limoncello? -No

Are you sure? -No

NOO!!

Puh, det var nesten, men vi vant og fikk regningen (og en Limoncellosnurr).

1 kommentar

  1. Så fin du er 🙂 Ser virkelig at du har det så mye bedre nå 🙂

    Falt for den fine overdelen du har på deg i Leopard- kan du dele hvor den er fra, evt merke ?

    Nyt turen du er på 🙂

Kommentarfeltet er stengt.