Eat Pray Love

Italia er så utrolig deilig, ALT er vakkert her! Og maten, mmm!

De serverer kake til frokost her, og pasta og pizza er det folk spiser til alle måltider. Vi har såklart slengt oss på trenden, men jeg syns det er litt rart da, at Italienerene kan spise så mye brød og pasta og se så jævlig freshe ut, mens eneste jeg får er tidenes karb-face..

3 kommentarer

  1. rebecca

    Du har ALT for store bilder i innleggene. man ser ikke hva bildet er i helhet når det er slik, håper du tar å fikser dette..

    1. komikerfrue

      Beklager, ja jeg vet det, men det er formatet som er tilpasset mobillesere. Jeg har sendt inn til teknisk en gang til for å forsøke forklare at det ikke er bare meg som mener dette 🙂

  2. Hvilken leppestift har du på deg på det øverste bildet?

Kommentarfeltet er stengt.