Den store eggjakten!

Cathrine og jeg satte hodene våre sammen og lagde eggjakt for ungene. Først måtte de løse en rebus, som tok de til et hint og til slutt fant de et kart over hvor de kunne finne påskeeggene gjemt. Det ble kjempegøy!

Kindereggene gjemte vi mellom putene i denne eldgamle sengen og skattekart og hint ved peisen og i påsketreet i resepsjoen på Vestlia. Det er så ekstremt barnevennlig der, ungene får løpe fritt som de vil uten at noen snøfter nesegrevet.

Veien til mannens hjerte går kanskje gjennom magen, mens veien til bloggemammaers hjerte er tålmodige ektemenn. Men når det er sagt, de hadde det minst like gøy som ungene der de løp sammen med de for å løse oppgavene.

Og med det var påskeferien på Geilo over for vår del, tusen takk for denne gang!

♡ Følg meg gjerne på Facebook ♡

1 kommentar

  1. Så flinke dere er, sikkert et supert minne med påskeegg jakt på Geilo

Kommentarfeltet er stengt.