Skulle bare..

Planen var å pusse opp stue, kjøkken og bad i første etg men er det ikke typisk at det blir mye mer? Det er det jeg hører fra venner også som ser hvor mye som blir rivd ned i huset om dagen på min og Ørjan sin Snapchat; vi også skulle bare pusse opp sånn og sånn men så ballet det på seg.

Over her er panoramabilde fra kjøkkenkroken som viser at vi får helt åpen stueløsning, hvilket betyr at kjelleren også må til pers for å lage nok soverom til alle sammen. Jeg ligger litt etter her på bloggen for dagene er naturlig nok fylt med mye jobb men det kommer flere bilder etterhvert med plan, et par rådføringer og inspirasjon. -Og ja, jeg har oppdaget at Instagram også har fått bildelagrings funksjon, den er pakka med interiørbilder nå! Vi kommer såklart til å beholde mye av møblene vi har i dag, og videreføre stilen, men det er jo veldig spennende å vende nesa ut og se hva som fins på markedet, for jeg har ikke vært så fryktelig interessert i det på en stund. Det har jo gått mye i graviditet, amming og bleier. Dessuten så er det viktig at møblene passer i størrelse og funksjon for å utnytte plassen.

Theodor har blomstret disse dagene, han elsker å være med og ta i et tak. Tenk så mange minner vi bygger nå..

Biritapeten er tatt ned og mye av den er fremdeles i god stand. Noe kommer jeg til å bruke, men om noen er interessert i gjenbruk av Norges dyreste tapet så bare si fra 🙂

7 kommentarer

 1. Tone L

  Dette blir lekkert, smart og åpne opp!!! JA det er masse jobb
  men lykke til, er så herlig når man er ferdig!!!

 2. Anette

  Er sånn med oppussing – det ene drar med seg det andre
  Jeg har ønska meg biritapet i mange år så bare si fra hvis du tenker å kvitte deg med den. Tapeten var faktisk det første jeg la merke til da du la ut bilder av nye huset ☺
  Masse lykke til med oppussing

 3. Camilla Nation

  Kan e få kjøpe værsåsniiill??? Trenge ca 5 kvm.. 🙂 sunnmøring vettu! Kankkje kjøpe til fullpris!!

 4. Det blir veldig bra!
  Men jeg lurer på om dere har ett samarbeid med eiendom og hjem (spons)?

  1. komikerfrue

   Vi bruker de som byggefirma 🙂

 5. Ingeborg Semb

  Hei :-). Så moro at dere vil ta vare på tapeten. Det setter jeg veldig stor pris på! Det var min bestemor som grunnla bedriften i 1938 og jeg synes det er utrolig givende å kunne videreføre hennes livsverk. Lykke til med oppussingen!

 6. Helene

  Det blir sikkert kjempe fint med deres stil

Kommentarfeltet er stengt.