Laserbursdag

Theodor feiret 9 års dagen sin litt på forskudd i dag, sammen med en klassekamerat som også har bursdag dro alle guttene i klassen på nye Megazone på Ulsrud!

Det hele gikk som smurt, gutta spilte to runder med laserspill inni labyrinten mens vi foreldrene satt og drakk kaffe. Eller, vi satt der første runden men så var det flere av oss som ikke klarte la være så vi kastet oss på andre runde..

Parent squad

Hahaha så gøy, jeg husket ikke hvilken farge jeg hadde så jeg gikk løs på alt jeg traff. Etterpå vanket det pizza og  fotballkake, (oppskriften kommer i morgen 🙂

Det var så mange som spurte da jeg la ut bilde av ballonginvitasjonene på snapchat, de er fra ballongbuketten.no (ikke reklame, bare et morsomt tips)

Nå viste det seg at jeg ikke trengte egne invitasjoner for Megazone sendte ferdig utfylte, men jeg syns det var så artig med invitasjon trykket på ballong at det ble begge deler. Gøy ikke sant? Neste gang jeg skal feire bursdag skal jeg levere invitasjon i heliumballonger, smelt <3

5 kommentarer

  1. Spennede bilder 🙂

  2. Ikke gjør det da, helium er mangelvare i verden og er nødvendig for bla MR-maskiner som er kjempeviktig for helsesystemet.. blås de opp selv i alle fall

  3. Hei marna ! Sønnen min ønsker seg samme kake har du oppskrift , steg for steg ???? Kakebakst for dummies!

    1. komikerfrue

      Det kommer, men selve kakepynten er fra en boks på butikken 🙂

Kommentarfeltet er stengt.