Skincare monday: peeling for hodebunnen 

Leah og jeg var hos frisøren for å klippe oss og da fikk jeg prøve en hårkur som har peelingeffekt på hodebunnen, noe så deilig! Først fikk jeg se med et kamera hvor mye belegg og rusk som ligger rundt hårsekkene mine, som kan forhindre hårvekst, usj!

Det ble som en hudpleiebehandling for hodet, først kur med fruktsyrer som peelet hodebunnen, så hårvask og massasje med en kur som iset og virkelig satte igang blodsirkulasjonen. Mmm, jeg kunne kjenne massasjen ned i tærne..

Koselig å ha litt alenetid med Leah da, vi er faktisk ganske gode venner når vi vil 😀

Tips: Sanz Frisør Majorstua tilbyr gratis Nioxin Scalp Renew kur til alle sine kunder som bestiller time til hårklipp ut mai!

3 kommentarer

 1. Kjære fine du, jeg synes du er så flott! jeg kommenterer aldri på blogg men jeg lurer på om du bruker selvbruning og i så fall hvordan? Du kanskje har det i nettbutikken din? Lurer i samme slengen på om du bruker mousse eller spray på de forskjellige stedene på kroppen, og hvordan i sv**te får man til å påføre det på ryggen?! . Jeg har en tanke om at spray kanskje er lettere å påføre i ansiktet og på hendene…

  God klem fra meg

  1. komikerfrue

   Å jeg har skrevet mye om dette, google eller sjekk kategori #skjønnhet.
   Kort oppsummert så bruker jeg Jet Set Sun spray på ansikt og hals, mens kroppen som vil ha litt mer farge blir best med mousse, lotion eller lignende gjerne fra Vita Liberata. Jeg bruker alltid påføringsvott, og lite produkt i slengen. Håndledd og ankler smører jeg til slutt med «rester» fra votten. Produktene finner du f.eks på makeupyourmind.no 🙂

 2. Hei, har du lyat å si noe mer om denne hudreisen din? Har huden holdt seg fin etter isotretinoin? Hva slags produkter/behandlinger bruker du/har du gjort?

Kommentarfeltet er stengt.