Hva er riktig ende å begynne på i oppussingen?

Jeg visste at oppussing ville bli omfattende men jeg hadde ikke tatt høyde for at jeg bor sammen med en slavedriver som vil ha alt gjort helst i går. Han driver meg til vannvidd og jeg har funnet ut at beste måten å holde han i sjakk på et å ta han med på disse her datene våre på byggevarehus og kjøkkenbutikker. Da er han fysisk vekke fra huset og får normal nok puls til at det faktisk er mulig å kommunisere med han.

I starten stod jeg med bunken med interiørblader og ante ikke i hvilken ende jeg skulle begynne, det gav en zillion løse tråder og søvnløse netter. To netter på rad drømte jeg at jeg flisla jordhytter og utedo i Nepal.

Etter å ha snakket mye med mennesker som kan dette så har jeg sugd til meg all den kunnskapen jeg kan, og alle sier det samme; Man begynner med kjøkkenet.

Vi får åpen løsning til stua, så prioriteringsrekkefølgen min er kjøkken, så gulv, og deretter kommer resten av huset av seg selv med unntak av ting som har lang leveringstid.

Her så vi på gulv fra Skogr, men jeg syns kjøkkenet også var snasent. Det er veldig mange som spør om denne vesken, den kjøpte jeg på en ukjent butikk i Italia (TheBag) til 400 kroner og jeg elsker den.

Ørjan og jeg var og så på flere kjøkken her om dagen og det var så gøy å se hvor engasjerte leserene ble. Snapchattene våre har økt kjempemye de siste ukene, jeg har bikket 60.000 som åpner snap, hver dag (!) Jeg skjønner ingenting, men det er utrolig gøy å se hvor engasjerte leserene er i oppussing. Ene kjøkkenet hadde 84 screenshots så jeg skjønner at det er mange som er i samme situasjon og også lurer på hvilke løsninger de skal velge. Alle er jo ute etter smarte tips og råd, også jeg, så jeg kommer til å både spørre om tips og levere de gode rådene jeg plukker opp selv etterhvert.

Bloggen tar jo alltid litt mer tid så her blir det inspobilder og historier, facebook er perfekt til dialog og polls, og snapchat henger jo impulsivt med hele dagen og stjeler alt bloggmaterialet mitt som vanlig.

Øverst fra venstre er kjøkken fra Kvik, Mobalpa solgte alle utstillingsmodellene sine siden Ski Bygg utvider kjøkkenavdelingen sin, vi elsket dette med den kule øya men det var desverre solgt..) Siste kjøkkenet er fra IKEA, jeg likte skapene, ikke øya. Som sikkert forstås så skal vi ha øy på kjøkkenet, med komfyr på slik at Ørjan kan kokkelere fra «scenen» sin.

Spisestue på Palma, sheit så fin.

Følg oss gjerne:

Snapchat Ørjan: Mrburoe

Snapchat Marna: Komikerfrue

Facebook Ørjan Burøe og Komikerfrue

2 kommentarer

  1. Så gøy å følge dere
    Tror det var lurt at du tar han med, slik at han både ser hvor vanskelig det kan være og hvor lang tid ting tar, at han ikke bare er huset å «maser» på deg Lykke til videre med avgjørelserGledeleg framover til å følge med å så gøy å se hvor mye nytt som har kommetDet øverste kjøkkenet der var bare lekkert!

  2. Ser mine emojis ikke kommer med, så det så litt rart ut med ingen mellomrom eller punktum mellom setningene… da vet jeg det 😉

Kommentarfeltet er stengt.