Nå har vi vaska rumpa og vi har føhna den med!

Vi har testet Geberit Aquaclean dusjtoalett i dag! Ørjan kom i god tro at vi skulle se på badløsninger men i stedet fikk han en minidate med meg, på do, og ble vasket der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Koselig.

Min kjære mann har nemlig en greie med at han ikke klarer å gå på nr 2 uten å ta en dusj etterpå, noe som til tider faktisk er et problem, men mest blir fleipet med, og hver gang vi har vært på ferie i et land som har spylefunksjon på doene sine så har vi sagt det; sånn må vi bare ha en dag. I Japan har 75% sånn do, det er vel på tide vi begynner å vaske oss vi også..?

Geberit Aquaclean dusjtoalett kommer i flere varianter, den vi testet i dag hilste på oss ved å åpne lokket automatisk da vi kom inn og vi konkluderte allerede da at denne doen gir enhver familie ett tema mindre å krangle om. Praktisk.

Ørjan tok helt av og kjørte livestream fra dobesøket sitt mens jeg reagerte med å bli helt svett i hendene da jeg satte meg ned for å ta jomfruturen på Aquacleanen. Men det gikk så bra!

Her er beskrivelsen, men jeg må ta det i stikkordsform for ellers blir dette en helt annen novelle.

 • varmt lokk, digg
 • overraskende presist treff baki der
 • «dameknappen» sørger for at ladydelene også blir vasket
 • varm lun luft tørker opp til slutt
 • tilfelle nr 2 så fins det avsug for vond luft
 • nattlys under toalettet

Mer info om Geberit Aquaclean finner du HER

Hvor du kan teste Aquaclean toalett HER

For å si det sånn, når vi får denne doen på plass i nye heimen vår så har vi gatas kuleste partytriks. ALLE kommer til å gå på do hos oss!

Her er Ørjans livestream:

https://www.facebook.com/www.standup.no/videos/1062627533837035/

8 kommentarer

 1. Ragnhild

  Desinfisering av fjernkontroll opptil flere ganger daglig 😉

  1. komikerfrue

   Nå tar en ikke borti rumpa akkurat da, når doen gjør hele jobben.

 2. Åå. de japanske versjonene har også fake-lyd på nedskylling sånn at når det kommer mye lyder fra deg.. .skal ingen høre det…. som om ingen skjønner hva som foregår når du «fake-skyller ned» 4 ganger på rad…. 😉

  1. komikerfrue

   Hahaha 🙂

 3. Ranveig

  Hvor får man tested denne doen? 🙂

 4. Camilla

  Anbefales!!

 5. Åh, et slikt toalett blir førsteprioritet når jeg skal kjøpe meg hus – nå skjer sikkert dessverre ikke det før i 2094, men DA skal jeg ha, ihvertfall;D

Kommentarfeltet er stengt.