Fredagsmail

Hva er det du gjør?? Skriker Ørjan vettskremt ut, der han ligger på sengen og aner fred og ingen fare. Jeg står allerede med begge armene mine på hver side av hodet hans og ser ambisiøst og optimistisk på han. -Bare ligg du. Sier jeg mens jeg begynner å måle avstanden med øynene mine og vurderer hvor det er smartest å angripe prosjektet først.

Du kødder! Har du seriøst tenkt å prøve å stå på hodet over meg?!? Ørjan må tro det har klikket for meg og det er høyst sannsynlig også tilfelle.

-Hm, ja kanskje du skal flytte deg litt først og la meg prøve og så kan du heller legge den inn under meg når jeg har kommet meg opp? Jeg er fremedeles optimistisk og har filmen klinkende klar i hodet, hvor jeg spretter opp i handstående og elegant kysser Ørjan på truten før jeg smidig ruller meg ned igjen.

Så forsvant Ørjan vekk under meg.

-Jeg skal gjerne se at du klarer det der først Marna, før jeg ligger under deg. Det der kreves skikkelig sterke armer for madrassen er myk og håndleddene dine vil kanskje ikke.. -Altså, jeg har ingen planer om noen brukket nese i dag!

Jadda gammern, fløtt deg da, sa jeg eplekjekt, før jeg satte i gang.

Jeg hadde ikke sjans i havet.

-Men jeg skal ha for forsøket og Ørjan skal ha for at han tok ansvar og sørget for at dama si fikk det jævla bildet, om så med en litt annen vri.

God fredag!

2 kommentarer

  1. Hvem passer kidsa når dere er på events/i huset?

  2. så søtt:D

Kommentarfeltet er stengt.