Her er jeg i musikkvideoen til Judas!

På festen for å feire at jeg vant Miss Norway 2003 traff jeg i min lykkerus Ørjan og Terje som var hotshots med TV serien Judas. Alle visste jo hvem de var, han gærningen som lå på bilpanseret i leopard tanga gjennom bilvaskemaskinen og han som løp naken og ropte om  hjelp med en sadodame etter seg på gata.

-Vi skal spille inn musikkvideo i morgen og trenger masse jenter, har du lyst å være med på det? Spurte Ørjan meg. -Ja, kult det, svarte jeg og venninna mi Lene. -Og så ble vi med, klokka 08 morgenen etter, og slik ble vi kjent.

Her er videoen, «Drit i alt, gi faen i alle», og jeg er hun med jeans og liten svart topp. Enjoy!

3 kommentarer

  1. Var faktisk ikke klar over at du har vunnet Miss Norway. Herlig å se hvor unge dere var i den videoen.

  2. Karoline Thoresen

    Det jeg ble mest overrasket over var hvor okei sangstemme Ørjan har

Kommentarfeltet er stengt.