Dette har jeg ALLTID med på hotell

Vi bestilte hotellrom litt på spontanen i går ettermiddag og da vi kom på kvelden for å sjekke inn så var ikke rommet rengjort, så vi fikk suiten, det takket vi ikke nei til!

-Og i tillegg kunne jeg få sen utsjekk slik at jeg kunne sitte her med internett og ha kontor på dagtid, uten en skittentøyskurv eller flytteeske i syne. Jeg har ikke fått gjort så mye på lenge jeg.

(Annonselenker)

Jeg sjekker aldri inn på et hotell uten å ha med minst et par av disse ansiktsmaskene, selv når jeg reiser med kun håndbagasje.

Denne gangen grabbet jeg med meg, og her i riktig rekkefølge til bruk:

 • Peelingmaske fra et kurprogram fra Babor (Derma cellular)
 • May Beauty pore mask, en leiremaske som renser og forminsker porene (rabatt ligger inne i lenken!)
 • Weather Warrior sheetmask som huden kan «drikke av» så mye den vil, denne tok jeg fordi jeg var en del i solen i går og glemte solkrem på brystet. Det fins sheetmasker til -alt- og de kan brukes hver dag om en vil.
 • Ansiktsolje fra Elisabeth Arden som perfekt avslutning på en nesten komplett ansiktsbehandling

Eneste jeg har manglet i dag er mat, så nå gleder jeg meg til å sjekke ut. Jeg var redd for at dersom jeg gikk ut så kom jeg til å rote vekk tiden i butikker og sånt, det hadde vært veldig typisk meg.

4 kommentarer

 1. Aapett

  Anbefaler du disse som hjelp til selvhjelp like før bryllup også? 🙂

  1. komikerfrue

   Ja det kan de godt være, men da er jo Maskingdom Lace Mask helt perfekt da, med egne brudemasker som er sykt deilige og gir den luksusfølelsen! De finner du inne på makeupyourmind.no under Maskingdom på merker. 🙂

 2. Det erveldig vanskelig å se når du reklamerer for noe. Burde det ikke tydelig reklameres med reklame? Nå er det på en måte ltt skjult i teksten
  Oppe hvor ingen leser.

  1. komikerfrue

   Jeg merker etter anbefalingene, både øverst OG ved selve linken(e). Dette er ikke et rent reklameinnlegg, bare to av produktene.

Kommentarfeltet er stengt.