Min pseudotvilling

Broren min Syver kom innom på besøk før han skulle reise på tur så da slapp jeg alt jeg hadde i hendene for å bare være med han. Vi er Psaudotvillinger, for det er bare halvannet år mellom oss, så vi hadde samme venneflokk da vi vokste opp og har funnet på myyye rart. En gang hadde vi krig i hagen med luftgevær laddet med tyggis. #Farmlife

Broren min er en juvel, det er noe helt spesielt med søskenkjærlighet ♡

Flaks at han er mekaniker også, for da kunne han fikse den mutteren på sykkelvognen jeg ikke fikk til selv! Jeg fikk hele avhandlingen om hvilken type skrue det var og at den hadde innvendig fjær slik at den tightet seg selv. Ja men så flott da, da blir det sykkeltur med telt i bagasjen!

Vi besøkte Botanisk hage på Tøyen, det er greit å være turist i egen by når den har så mye fint å by på. Den tropiske hagen er full av sommerfugler, det var helt magisk..

Flaks jeg hadde matkasse denne uka så det ble skikkelig middag! Det har blitt for mye pizza og burgere i det siste nå når vi pusser opp hus, men matkassa gjør at jeg kan diske opp et skikkelig måltid uten å måtte hverken planlegge eller handle. Herregud som jeg gleder meg til nytt kjøkken! 

7 kommentarer

 1. pseudotvilling.

  1. komikerfrue

   æsj blir gal av skrivefeil om dagen

 2. ❤️

 3. Har psaudotvillinger selv, 13 mnd mellom dem 🙂 Sikkert kjekt å vokse opp så tette, i tillegg til en storesøster som er 3 år eldre.

 4. Ups, beware alkoholreklamesmellen… «noen» har jo gått på den etpar ganger…!

  1. komikerfrue

   Uhm, jeg tror ikke en vinflaske på et middagsbord er noe problem, nå må ikke verden bli hysterisk.

 5. Det så godt ut. Oppskrift?

Kommentarfeltet er stengt.