Det er ikke synd på deg

I dag kaller jeg en spade for en spade. Jeg våknet tidlig, fordi jeg la meg tidlig i går, fordi jeg var sliten, jeg som ikke har ungene hjemme engang. Teknisk sett burde det ha gitt meg rakettenergi. Men det er ikke tilfellet, og jeg har vært på randen til å være deprimert en god stund nå.

Uansett, jeg VET at det store kakestykket jeg trykte i meg i går var vel fortjent fordi jeg hadde jobbet masse på huset hele dagen, men jeg VET også at alt det sukkeret gir meg indre forråtnelse. Mentalt og fysisk, jeg skal ikke utbrodere avføringen her men.. Ørjan har noe i det han sier at Nord Korea hadde betalt for den gassen.

Jeg vet ikke HVOR lenge jeg har hatt ambisjoner om å få ræva i gir igjen, og det er helt latterlig hvor mye SYND jeg har syns på meg selv over at jeg ikke har gjort det jeg har lovet meg selv. Altså, med det mener jeg å sitte på sofaene og med neven full av ostepop og rennende tårer og indre samtale om at det er viktig å elske seg selv som man er.

Jeg elsker meg selv, så med puffy face og halen mellom beina er jeg i skrivende stund på vei til trening. 

17 kommentarer

 1. Karoline Nyhaug

  Åh, så godt det e at du e ærlig. Å elske seg sjøl, e å ta vare på kroppen sin også! Det he du heilt rett i. Lese bloggen din regelmessig og det gjer så godt å lese ærlige og ufiltrerte tanka og historie fra liva dokka. Det e slike bloggs vi trenge. Digga dokke og heie på heile gjengen!
  Klem fra en medsunnmøring:)

 2. Takk for at du delte dette i dag. Du er ikke alene ❤

 3. Forstår veldig godt det du skriver her. Ikke at du har bedt om noen råd, men hadde lyst til å si likevel: drit i den treningen du ikke har lyst til å gjøre til alt husmas er over. Det er nærmest ekstremoppussing dere er midt oppi, dårlig samvittighet for trening og supersunn mat kan vente.

  Det er så mye greiere å forholde seg til når oppussing og flytting er unnagjort og det nye dagliglivet starter. Akkurat der du er nå så er antakelig dørstokkmila så j… lang at den for øyeblikket ikke er verdt å utfordre. Ikke plag deg selv med den – nyt sommeren og den rasende raske fremdriften på huset (flate, for en en duracellkanin han gubben din er ass!!).

  1. komikerfrue

   Jo jeg skjønner hva du mener, men min del i oppussingen er ikke nødvendigvis så fysisk, og trening gir meg mye mer enegri og dessuten får jeg sortert en del i hodet mens jeg holder på. I dag, dagen etterpå, kjenner jeg et overskudd som gjør at jeg er mye mer effektiv i det arbeidet som står igjen på huset 🙂

   1. Så godt innlegg! Trening fjerner jo stress, så det er lurt å få det til uansett hvor lite tid man føler at man har. Jeg sliter mye med migrene selv, og merker godt at jeg får oftere anfall om jeg ikke trener (eller spiser riktig). God bedring, i mangel av bedre ord 🙂

 4. Du er god og fin som du er Jobber selv med å godta meg selv som jeg er hver dag jeg , kan være vanskelig nok i seg selv det . Men prøver å si til meg sjøl, du er god som du er❤️

 5. Hei, hvor er t skjorten fra? Den var stilig

  1. komikerfrue

   Den er fra Moods of Norway 🙂

 6. Du er flink! 🙂
  Synes forresten det er SÅ gøy å følge oppussingen fra snapene deres 😀 Resultatet blir så rått! gleder meg til å følge med videre 🙂
  Stå på videre i oppussingen <3

 7. Inger-lise

  Føler med deg, vanskelig å holde seg unna søtsakene;) tips; ha liggende sunt digg; nøtter, frukt, eller dette;
  Havrescones Fra funkygine;
  200g havremel
  50 g havregryn
  2ts.bakepulver
  2ts. Kanel
  2ss honning
  En stor vaniljekesam
  Evt. En neve rosiner
  Bland det tørre, så i med det «blaute», bare bruk hånda;)
  200 grader, ca 10-15 min.
  Sinnsykt gode, dekker søtsug, og er så å si 100 prosent sunne:)))
  Har hjulpet mange ganger for meg:))
  Trening Finnes det ikke gode tips for annet enn å gjøre det, eventult hjemme, ofte stort tiltak og komme seg til treningssenter.
  Digget deg, du ser fantastisk ut, og jeg elsker humoren din <3

  1. komikerfrue

   Å takk for det! Notert!

 8. Heier på deg!

 9. Hei!
  Er dere helt ferdig med barn eller er det fremdeles et tema med flere? Husker du sa en gang at dere skulle fortsette helt til det ble en jente hehe 😉
  Klem!

 10. Kanskje litt privat, men da svarer du bare ikke 🙂 Du skriver at du har vært på randen til depresjon en stund. Har du hatt depresjoner tidligere? Og har kosthold evt hatt innvirkning på dette? Håper du får en glad sommer!

  1. komikerfrue

   Ja jeg reagerer f.eks kraftig på store sukkerdoser og junkfood, jeg blir trøtt og deppa og LAT. Det betyr ikke at jeg ligger unna dette, men jeg merker forskjell ja. Jeg ble også utbrent i fjor så jeg blir lettere sliten og nedstemt nå, til og med PMS er verre når jeg ikke passer på den generelle kosten.

 11. Heia Marna! Du virker bara så flott, och kul och ärlig, mer av det i vardan trengs. Din blogg gir en befriende och god følelse, för det är så lätt å känna igen sig på många punkter… Ta godt vara på dig själv bara! ☺. Det är hyggelig å følja med på dig och familjen!

  1. komikerfrue

   Tusen takk! Så kjekt å høre!

Kommentarfeltet er stengt.