Back to school -Vinn gavekort fra Staples!-

Annonse: Vinn gavekort fra Staples!

Alle har vel en historie om en skolebok, eller et bokbind. Noe som ble skrevet på den, en kjærestelapp eller noe morsomt?

I dag var jeg endelig innom kontoret en tur og der lå det masse pakker, ikke alle til meg nei, fra Staples kom alt skoleutstyret til skolestart. Jeg fant alt vi trengte der for Staples har jo alt til både skolebarn og studenter.

Jeg er av den oppfatning at det er viktig at kidsa ser at vi foreldre viser interesse i å ta vare på og dermed respektere skolebøker, så bokbind-dagene er .. -HELT ÆRLIG GRUSOMME så hurra for boksokker sier bare jeg! Èn og annen bok kan jeg fint legge bokbind på og personifisere, og ja jeg legger flid i det, men nå fins det så mange kule boksokker som bare tres rett på bøkene og det er like imponerende for meg som for poden. Jeg starter med vanlig bokbind, og så premierer jeg meg selv med boksokker på resten, og vips så er jeg ferdig 😀

Hvordan legger du bokbind?

Staples en stor konkurranse der du kan vinne gavekort på 1000 kroner! Konkurransen er både på Instagram og Facebook, regler kan du lese HER, men det du kort fortalt må gjøre er å:

 • Vise frem ditt kreative bokbindforslag på Instagram og merke det med #StaplesBokaMi
 • -Eller bare poste bildet som en kommentar på facebooksiden som du lett finner i linken over her.

Faktisk så har jeg også lyst til å se bildene, som inspirasjon til min egen innsats, for jeg kommer til å delta på konkurransen selv såklart! Bare å brette opp konkurranseermene alle kreative sjeler der ute!  Ser du? Bare jeg får litt konkurranseinstinkt som bensin så er det ikke så kjedelig likevel.

Et av de gøyeste bokbindene jeg har sett er Leah Marie sitt da hun gikk på ungdomsskolen, dette er bilde fra et gammelt blogginnlegg, vi lo så vi grein da hun stolt kom og viste oss sin kreative installasjon:

Og her er et bokbind jeg la ekstra godt merke til da jeg var i Nepal:

Det var laget av Tortilla chipspose! Man tar hva man har altså, og det viser at jeg ikke har så feil i det med å være med på å lære ungene å vise bøkene sine respekt og ta vare på de ♡

7 kommentarer

 1. Nå har ikke jeg skolebarn enda, men går selv på skole, og om to uker begynner jeg. Og jeg skal helt klart gå for Leah Marie sitt kreative innslag, trenger jeg ikke kjøpe bokbind i år, siden jeg nettopp har kjøpt en hel haug med bind på tilbud ✌

  1. komikerfrue

   Haha lykke til med det 😉 Legg ut bilde på insta og tag da, så kan du vinne premie 😀

 2. Det er en viktig del av oppdragelsen å lære barna å ta vare på tingene sine, og andres. Å legge bokbind i starten av skoleåret er en ting som tilhører oppveksten og kommer til å ligge som et minne gjennom livet. Hvorfor ikke da gjøre det til et kjekt prosjekt sammen, med tilhørende boller og brus. Jeg er dessverre ferdig med den tiden, jeg.
  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 3. Å ta vare på skolebøker er SÅ viktig. Og jeg er så glad du fremmer holdninger som dette. Jobber selv som lærer og det er alltid noen som kommer med ødelagte og utslitte bøker utover året fordi foreldrene også gir f***. «Er jo bare skolen sine». Så JA til bokbind(eller sokk)!

 4. Kor har du kjøpt penal og sekk og matboks? Så herlig jente daKreativ hun Hehe

  1. komikerfrue

   Alt er kjøpt på Staples 🙂

 5. Vi hadde ikke bokbind i heimen i fjor å kidsa måtte ha bokbind på 2 bøker hver til dagen etter som en del av leksen Endte opp med å bruke tapet som vi hadde liggende etter oppussingen Det ble kjempe bra å ikke minst ble kidsa strålende fornøyd

Kommentarfeltet er stengt.