Dyreparken del 1

En liten sjørøver startet dagen med å være sjeldent skeptisk på sjørøvertokt, men han tøffet seg til utover dagen, tok helt av i karusell og greier for så å slokne fullstendig i vognen vi leide i parken og gikk dermed glipp av resten av dagen.

Ikke fikk vi med oss Klatremusturen som var nesten høyest på listen så derfor kjøpte vi oppgraderte dag2 billetter for en hundrings og booket billetter til togturen slik at vi er sikre på å få med oss det før vi reiser hjem i dag.

Æ

Hils på verdens største løgner; Han kastet smokken sin til Kaptein Sabeltann uten å mokke og smilte stolt til kamera da jeg sa; Gratulerer, nå har du sluttet med smokk. Yeah right. Ødelegge resten av turen med en helvetes natt og et sørgende barn? Smokken ble borte resten av dagen men på plass ved legging og vi har sovet en god natt alle sammen. Nå skal det sies at planen var ikke å kaste smokken, men å introdusere smokkeslutt, og reglene for smokkefrie soner utvides stadig. Fra nå av er regelen at smokken kun får være med ved soving, hviling i vogn og i bilstolen.

7 kommentarer

 1. Så herlige bilder av de flotte guttene dine Marna! Kos dere videre på velfortjent ferie.

 2. Ta den tiden du trenger med smokken Så blir han klar:)

 3. Kjøpte meg samsung s8 for en liten stund siden, meen skjønner ikke hvordan man kan ha to apper oppe samtidig.. Du hadde vært veldig grei hvis du hadde giddi å forklare 😀

  1. komikerfrue

   Du finner introvideo på samsung.no! det er kort forklart de to halve firkantene over hverandre til venstre for firkanten i midten nederst på skjermen 🙂

 4. Hei Marna Så deg/dere i Dyreparken i går, så ut som dere koste dere Må bare si at jeg syns du er veldig kul, og jeg digger deg BTW: du en enda vakrere «live» enn på bilder Ønsker dere lykke til i nytt hus

 5. Ett tips til smokkeslutt som vi brukte til vår 3åring var at vi sa til henne en god stund før at nå var det ikke lenge før hun var for stor for smokk,og da kom smokkene til å lukte surt og smake ekkelt. Da var hun enig i at de kunne leveres til Sabeltann. Ett par dager før vi skulle til dyreparken dynket jeg smokkene i eddik og sa til henne at jeg syntes smokkene luktet ekkelt. Da kom hun å luktet på dem og ropte ‘æsj’! Og så har hun aldri spurt etter smokk etterpå. De leverte hun uten en mine til sabeltann tidlig i sommer☺️

  1. komikerfrue

   Takk for tips! Vi trapper ned nå og asap etter tilvenning i ny barnehage så har jeg tatt til meg alle gode råd 🙂 Førstemann sluttet nemlig helt av seg selv da han var 18 mnd gammel så vi har ingen erfaringer med smokkeslutt 😉

Kommentarfeltet er stengt.