Whatever it takes

Disse utskeielsesdager har jeg har økt aktivitetskravet på «aktivitetsklokka» mi (vet ikke hva jeg skal kalle den, men det er en POLAR som måler skritt, kalorier og aktivitet) til MAKS NIVÅ slik at jeg må jobbe ganske mye ekstra på for å nå 100% før kvelden er omme.

Tross 17.000 skritt i dyreparken i går så hadde jeg bare nådd 99.9% ved leggetid.

Bra nok, vil sikkert noen tenke, men JEG får fnatt av sånt og jeg var steintrøtt.

For å nå 100% måtte jeg  i 00:01 min eller være våken i 00:05 min

Så:

-Veive hånda kraftig frem og tilbake og telle til 60-

100%!

God natt!

4 kommentarer

  1. he he ja en kan ikke gi seg før en er fornøyd. Bare ergrelser ellers.

  2. Hvilken aktivitetsklokke er dette?

  3. Hvilken aktivitetsklokke er det? Den var kjempefin!

    1. komikerfrue

      Det er en Polarklokke 🙂

Kommentarfeltet er stengt.