Bli med på Team Imsdal treningssamling 2017! (Og vinn billetter til Oslo maraton)

Annonse: Imsdal gir bort billetter!

Vet du hva? Det er aldri for seint for noen ting. Jeg har altså kost meg og skeiet ut etter alle kunstens regler denne sommeren, og jeg kunne ikke gitt mere blaffen. Bildet over her er bare tull, om du ser blodåren i panna så var det en ganske anstrengende posisjon.

Sånn under her ser jeg ut på min første treningsøkt etter ferien og det er så jævlig deilig å vite at inni der er det faktisk en sixpack. Med øl, haha neida jeg tuller. Jeg er faktisk en vanndrikker, det er det beste jeg vet og Imsdalflaska er alltid med meg. Jeg drikker faktisk en liter vann hver morgen.

BMW Oslo Maraton nærmer seg og jeg skal løpe 10 km for Team Imsdal, og jeg er skikkelig stolt over at de vil ha meg med på laget. I fjor hadde vi flere treningssamlinger og det var så gøy at vi kunne trene sammen mange mennesker i alle slags kondisjonsnivåer. Samholdet på slike samlinger er utrolig kult, motiverende, inkluderende og engasjerende og får meg til å virkelig sette opp giret.

Team Imsdal er både treningssamlinger og nettsted for alle som liker å løpe og man trenger overhodet ikke være med på maraton til slutt. Jeg registrerer treningsøktene mine der og bruker det som treningsmotivasjon, og jo flere økter du legger inn jo flere premier kan du vinne!

teamimsdal.no kan en enkelt registrere seg og være med på trekningen av massevis av kule premier. Garmin pulsklokker, Mijego øretelefoner, Imsdal trenings t-skjorter, Imsdal kompresjonssokker og Imsdal capser, billetter til Oslo maraton.. m.m

Jeg vil trene med deg!

Team Imsdal inviterer til treningssamling 16.august. Bli med da!

Info om treningssamlingen:

Dato: 16. august

Sted: Statuen ved Torshovdalen

Oppmøte: kl. 17.30 for registrering

Varighet: 18.00-19.30

Samlingen består av:  Løpeteknikk, styrketrening og mobilitetstrening

Påmeldingen er GRATIS og du melder deg på her

Konkurranse: Dersom du allerede er registrert, eller registrerer deg nå, så legg igjen en kommentar under her og du er med i trekningen av 5 billetter til Oslo Maraton ♡

14 kommentarer

 1. Jeg har meldt meg på og har superlyst til å delta på Oslo maraton og overraske mannen min som skal delta.

 2. Skal på kk-mila, kanskje blir det Oslo maraton også?

  1. komikerfrue

   Jeg har også lyst på begge deler! Det er så utrolig mye lettere å løpe i flokk 🙂 Bæhæ!

  2. Registrert

 3. Madelén Skare Olsen

  Er registrer for lengst 🙂

 4. Er registrert

 5. Registrert!

 6. Du er en superkul og flott dame! Du tør å vise en normal kvinne i slutten av 30-årene- DET er et godt forbilde det!

 7. Registret✌

 8. Registrert

 9. Er registrert! Digger at du skriver litt om treningsmotivasjon Ol for oss småbarnsmammaer også! Heia oss!

 10. Krysser fingrene

 11. Gleder meg til å møte deg i dag, skal nemlig på samlingen 😀
  Hadde blitt super glad og ikke minst motivert om jeg vant billett til Oslo Maraton 🙂

 12. Anna Ødegård

  Har kjempelyst til å delta på Oslo Maraton! Har meldt meg på Team Imsdal treningssamling og gleder meg til ikveld:)

Kommentarfeltet er stengt.