Gjester i studio

Ida, Hedda og jeg startet dagen i dag med å være gjester på God Morgen Norge.. Ingenting er som å sitte nydusjet og bli sminket og stelt på håret, for så å dra rett på dansetrening og svettefest og ødelegge alt sammen. Vi trener minst 3-4 timer, hver dag. Jeg er støl på steder jeg ikke visste eksisterte.

Annonselenker fra Ellos.no: Topp HER – Jeans HER (elsker modellen, har flere farger) – Sko HER


Det blir ganske ensformige dager selv om de er stappa av innhold. Den emosjonelle delen er helt syk, på mandag holdt jeg på å gå ut av mitt gode skinn av fortvilelse og i dag endte treningen med tårer. Skal vi danse er MYE hardere enn jeg trodde, sånn, da har jeg faktisk sagt det. -Men jeg er likevel glad for at jeg ikke visste det da jeg kastet meg inn i dansen og klarer jeg å dra sheiten min sammen nå så blir det like gøy på denne lørdagen som det var sist..! (Det høres helt fjernt ut å si på nåværende tidspunkt)

Jeg fikk gjøre noe helt annet i dag da, om du husker at jeg var i Nepal i april så er serien nesten klar og jeg har vært innom Hacienda Productions og lagt på voice til serien. Det vekket sterke minner fra en fantastisk reise som jeg gleder meg til å vise fram i oktober..!

Favorittgenseren om dagen HER

5 Comments

 1. Jeanette

  Linken til skoene virker ikke…

 2. Gleder meg til å se deg på lørdag, du er helt råå <3
  http://www.charlottetunes.no

 3. malin

  Hey! Kor e skoene fra? 🙂

  1. komikerfrue

   Fra ellos 🙂

 4. Christel

  Heier på deg
  Du er en fest å se/ høre på

Comments are closed.