Sexytrening!

Å lære en dans på én uke er helt sykt vanskelig, det er som en informasjons-flaskehals. Det er faktisk helt, helt jævlig de første dagene og flere har endt med tårer og skuffelse over egen innsats, og det forbaska flink-pike-syndromet har hengt over meg som en bremse istedet for motor.


Ørjan troppet opp på treningen for å prøve å snappe meg ut av det svarte hullet, og vise meg hvordan jeg skal gjøre det! Haha han er søt da, det er jo et vesentlig hakke enklere å deile seg foran mannen sin, men jeg fikk klar beskjed; -jeg hadde bare med å kutte ut tullet og begynne å flørte med Glenn Jørgen.

Beskjed mottatt. Ai ai kaptein.


Helene og Marte som har vært hjemme hos oss i to dager (!) og ryddet opp etter byggingen har vært helt fantastiske støttespillere og i går kveld fikk jeg også tidenes sexyness-trening. Helene er danser fra før og kunne si med én gang at det ikke hjelper å være teknisk god i dans om en har et vettaskremt tryne. 

Marte bidro på sin egen måte, og sa på kav Bergenser dialekt: Eg kan ISSJE å danse, altså, eg har sparket fotball i ti år. -Dette her Marna gjør eg KUN for deg slik at du skal føle deg bedre og issje så åleine! -Og så danset hun på stuegulvet med livets lyst og vrikket på ræven som bare det. Det hjalp!

15 kommentarer

 1. Synes du er superflink Marna!! Skjønner godt at det er vanskelig å få med både rett kroppsbevegelse, og ikke minst «blikket»!! Går seg nok til ja Venter spent på bildetour i nyhuset!!

 2. Hva er linken mellom deg og Helene? Vet hun også er venn med bloggeren Anette Antonsen 🙂

  1. Og heia deg i morgen!

  2. komikerfrue

   Hun jobber i nettbutikken min 🙂

 3. Du må gi litt beng i det der flink pike syndromet og bare stå an a !!
  Du veit du kan, jadda !
  Heie på deg Marna

 4. Passer ikke helt til innlegget, men kan du skrive et innlegg om huset, møbler osv?
  Ser ut som dere har fått det utrolig fint !!!

  Og heiar masse på deg i Skal vi danse!

  1. komikerfrue

   Det kommer så snart jeg har fått inn litt flere møbler, det ble plutselig litt travelt for meg men jeg får faktisk litt hjelp av noen nå snart slik at vi kan bo i et HJEM 🙂

 5. Vi gleder oss her i huset til å se deg på skjermen i morgen!! Masse lykke til, du er rå!

 6. Hei Marna!
  Selv om du er i dansemodus for tiden – spesielt idag – håper jeg du har tid til å svare på noe helt annet;
  Jeg er nemlig på utkikk etter maleri til stua, og oppdaget det maleriet som moren din har laget til deg og Ørjan. Og jeg ELSKER det!! Både motivet, fargene og maleteknikken
  Så jeg lurer på om moren din maler på bestilling? Kunne VELDIG gjerne tenke meg et lignende maleri!!!
  Kos deg på parketten idag!! Du gjør en kjempejobb!!

  1. komikerfrue

   Hei! Ta kontakt med Tove Stavem Reite eller Galleri2v på facebook, det er mamma som har malt nsten alle bildene mine 🙂

   1. Tusen takk for svar! Det skal jeg gjøre
    Stå på videre! Du imponerer stort!!

 7. Ble rørt av å se på deg i dag, Marna! Du strålte på dansegulvet, og var superflink! Sååå rørende å se reaksjonen til Ørjan etter dansen også!! Stå på, heier på deg <3 hilsen din største fan

 8. Hei! Må bare spørre, for dette har venninnen min og jeg diskutert flere ganger. Stemmer det ikke st du jobbet hos tannlege Børve i Bergen en gang? Jeg var der og fikk fikset på tennene, og er fremdeles helt sikker på at det var du som assisterte han. Venninnen min som faktisk også jobbet der tror jeg bare har drømt Hvem har rett?

 9. Hei!
  Den blåfargen på veggen er helt nydelig Jeg skal male selv nå og lurer veldig på hvilken farge dere har brukt?

  Lykke til videre – du er råkul!

  1. komikerfrue

   st pauls blue 🙂

Kommentarfeltet er stengt.