Som en mentos i en colaflaske

Tusen millioner takk for alle som stemte på oss i går! Det var skikkelig nervepirrende at ett av parene måtte ryke ut, program to er visst det verste av programmene sånn sett. Jeg er bare så lykkelig for at det gikk bra ♥︎

Herregud for en følelsesladet tur det var i går. Altså, dansen satt som et skudd på morgenen, men så skjedde det så mye iløpet av dagen som tok energien at jeg ikke greide å gjøre det jeg skulle når det faktisk gjaldt. Fra å være klar som et egg 15 min før sending så ble kroppen som en colaflaske med en mentos i og alt bruste over. Det var helt vittig hvordan all YOLOen jeg hadde for et sekund siden bare stakk fra meg med en lang føckefinger oppi ræven.

Da tenkte jeg at hvor enn de beina dine går nå Marna, så smil og kos deg for dette her får du faktisk aldri muligheten til å gjøre igjen. Så det gjorde jeg, og jeg er faktisk kjempefornøyd med det jeg fikk til. Jeg skulle bare ønske at jeg fikk vist til alle hvor dritbra vi gjorde det bak i gangen en liten halvtime før haha, det var HOOOOT! Skulle satt opp et livekamera der også, det skal jeg gjøre neste gang!

Ørjan tok med meg på hotell i natt, dirty eller ikke, men dette øyeblikket er fader meg et av de bedre jeg har hatt på lenge.

10 kommentarer

 1. Ja, den energien og det mentale kan virkelig føkke det til for en. Tross dette gjorde du det veldig bra. You Go girl !

 2. he he det har aldri falt meg inn at den flyter, så man kan spise i badekaret. Skikkelig stilig i går og lykke til med ukas trening.

 3. Du var jo smoooooking hot!!! Det blikket!!! – og du har aldri sett bedre ut enn i den dansen! Stemte på deg og heier på deg:-)

  Og flytende burger da gitt:-):-) Du rocker!!

 4. Det der så ut som det perfekte øyeblikk

 5. Du var nyyyydelig i går kveld!!☺️ Jeg så akkurat reprisen, og heier på deg!!❤️ Kjempedyktig!!

 6. Og nå slipper du å løpe halvmaraton!!?? Juhuuu! Gratulerer! Du stråler!

 7. Ler meg ihjel av bildene Marna! Du er bare så herlig og ujålete i motsetning til andre bloggere. Du tar ikke deg selv så høytidelig og du byr på deg selv. Jeg digger deg!

  Du er kjempeflink å danse. Stå på videre! Jeg heier på deg!

 8. Jeg og jentungen heier på deg ❤️syntes du gjorde en kjempe fin dans på lørdag jeg
  Keep up the god work

 9. Du er helt rå!! <3 Og det der, det så digg ut. Det må jeg prøve, hah!
  http://www.charlottetunes.no

 10. Trude Veme

  Stå på Marna 🙂 du er rå!

Kommentarfeltet er stengt.