En historisk dag!

Etter at jeg klippet Dexter i øret (les om det HER) i mars så har jeg ikke fått røre hodet hans med saks. Han rygger bare han ser en frisørsalong og håret har vokst seg bare lenger og lenger. Hittil har trikset vært å klippe han mens han sover, men det blir jo bare halvveis.. om du skjønner. Jeg må velge mellom hockeysveis eller rake motsetningen.

I dag ble bønnene mine hørt. En venninne tipset meg om Tove fra CHIC her i Ski, og hun kom hjem til oss for å se om han ville la seg klippe. Makan til trylleri har jeg ikke sett på lenge, hun tøyset og tullet med Dexter, som ikke hadde noen planer om å la henne nærme seg med saksa, og hun utnyttet hvert sekund han ble distrahert. Noen mennesker har bare skjønt hvordan det fungerer. Seriøst, jeg hadde vært happy bare han hadde fått tatt luggen, men hele det lille vanskelige hodet er nå nyklippet og fresht, og de avsluttet med et kjempesmil og sees neste gang!

Tusen takk Tove, du er dagens helt!

6 kommentarer

 1. Hei Marna Hvor er den fine brune skinnsofaen fra? Er den «barnevennelig» og med det mener jeg tåler den gris og søl? Vet at noen skinn ikke tåler like godt søl

  1. komikerfrue

   Den er fra vakrehjem.no :I) vet ikke enda hvordan den funker på søl men tenker det er litt antikkbehandling og at den blir finere og finere med litt levetid 🙂

 2. Super! Flirt of tfør gutt! Og du er ei rå tøff dame også 😉

 3. beklager skrive feil. Rå flott og tøff gutt.. Og du er rå tøffe dame og 😉

 4. Så gøy med slike frisører. Hvor er sofaene i fra?

 5. Hei Marna:)
  Så flott at det løste seg:)
  Tove er kjempe flink, hun er en gammel kollega av meg.
  Jeg benytter muligheten her til å introdusere et helt nytt konsept som ble lansert i går, nemlig https://frisorenpaadoren.no som har hovedbase i ski og Follo.
  Ta gjerne kontakt om det blir krise igjen og du ikke har noen som kan komme deg til unsettning:)
  Jeg stiller opp som frisøren på døren
  Mvh
  Marita Grønlund
  Frisøren på døren.

Kommentarfeltet er stengt.