Én siste sjanse

Inneholder annonselinker fra Ellos

Jeg skulle egentlig kaste dette teppet for det har 156 middagsretter på seg, x antall katteruer og har tross alt overlevd noen heavy år i syua vår, men så var det teppet jeg hadde lyst på utsolgt på lager og da ble jeg så desperat at jeg bestemte meg for å gi den gamle røkla èn sjanse til.

Terrassespyleren til Ørjan var siste håp, for her måtte det et solid trykk til for å få teppet rent! NB Denne metoden anbefales ikke på vaskeanvisningen.

Sjekk så rent det ble da! Haha så gøy! Det tok bare nesten en uke å tørke, men utover det så er jo dette slettes ikke verst! Ny versjon HER

Jeg vet mange har etterspurt interiørdetaljer fra huset og jeg lover det kommer. Jeg har bestilt masse fint og vil gjerne få ting litt på plass og ikke minst ferdig først, men her er en liten smakebit på bl.a barkrakkene som jeg er så inni hampen fornøyd med.

Annonselink: Barkrakker HER / Kurv (utsolgt)

Annonselink: Her er forresten teppet jeg vil ha, det har akkurat samme farge som veggen i stua! Nå har jeg funnet noen som skal flislegge kjøkkenveggen min, det gleder jeg meg skikkelig til. jeg har jo ikke sjans til å gjøre det selv nå når jeg har så mye annet å gjøre. Litt nedtur å ikke få gjøre det selv, men fy søren så fint det skal bli 🙂

12 kommentarer

 1. Hei, fin flotte genser da? Hvor er den fra? 🙂

 2. Hei! Så fint det teppet var. Vet du om de går det inn igjen?

  1. komikerfrue

   Ja det kommer inn igjen, jeg satte meg på mailliste som sier fra når det er på lager 🙂

 3. Herlige barstoler!!!

  Mange år siden jeg ga opp teppe går ikke med to katter i huset blir bare så hårete og innsauset.

 4. Skulle vasket det teppet selv ass .. takk for tipset Så fint ! Jeg har akkurat de samme hvitevarene du har Er strålende fornøyd med AEG PS, kombidampen er helt rå på blandet annet heving av gjærbakst

  1. komikerfrue

   Å wow, takk for tips!

  2. Seriøst, jeg renset en sofa med Kärcher puzzi rensemaskin. Dritbra maskin og funker som bare det! Etter søl og møkk fra hund og barn ble den som ny! Den suger opp vannet så du slipper å vente flere dager på tørking! Bare et lite tips! 🙂

 5. Hei!:) lurer på hvilket gulv du har på kjøkkenet?:) veldig fint!!

  1. komikerfrue

   Vi har en parkett fra Right Price Tiles, husker ikke helt navnet i farta men jeg har skrevet om det før på kategori «pusser opp» 🙂

 6. Elsker det teppet Kjøpte helt likt på Hadeland glassverk på 50%

 7. Hvilke fliser har du valgt på kjøkken veggen? 🙂

  1. komikerfrue

   De er hvite, avlange. Jeg leter faktisk etter en flislegger nå, tips mottas med takk!

Kommentarfeltet er stengt.