Workshop

Jeg lurer selv på hvordan jeg rekker alt om dagen, men smarte mennesker vet at jeg må spise så da ble det pizza og workshop med «Motherhood» produksjonen i kveld. Mia og jeg fikk se de første episodene og de blir så bra! Det er så fine bilder og historier, jeg ble tatt rett tilbake til reisen vi hadde sammen til Nepal tidligere i år og en haug av minner strømmet tilbake ❤️ 

Motherhood har premiere på Aftenposten om fire uker og jeg gleder meg kjempemye til å få vise mer om hva vi gjorde der og de fantastiske menneskene..  


Joakim har blitt som en lillebror for meg, han er en sånn som man tilgir ALT og det kjennes inn i hjerterota ❤️ 

Det gjelder forøvrig også pizza. Jeg tilgir mye bare jeg får mat for det varmer også hjerterota. 

1 kommentar

  1. Jepp, pizza er skikkelig godt, alltid! Utrolig hva man får til med litt disiplin og struktur.

    Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

Kommentarfeltet er stengt.