Jeg sovna på restaurant

Tenk at jeg skulle være så heldig å få en søndagstrening til! Haha, ja jeg er bittelitt ironisk for selv om danseeventyret er helt fantastisk så må en være kreativ innimellom for å holde kroppen og hodet motivert. Vi har tross alt trent minst fire timer hver eneste dag nå i to måneder.

Jeg tok med Leah på treningen i dag, hun er bare helt magisk. Det tok HELT av!

På lørdag er det showdans helt uten regler, noen som vil gjette på hva slags dans vi skal ha?

Jeg legger ut bilder og små filmer på Snapchat og Instastory ganske jevnt som viser hva vi driver med på trening. -Snapchatten min har forresten blitt vertifisert! Jeg aner ikke hva det betyr, men jeg har fått sånn leppestift helt til høyre og snappene mine vil dukke opp på Snapchats egne storys. (Snap: Komikerfrue)

Etter trening dro vi rett på Aker Brygge for litt frisk luft og burger og her er kanskje den beste forklaringen på hvorfor jeg ikke klarer så store måltider om dagen. Danse-Alexandra forklarte det sånn: Når magen blir full så strekker huden seg ut og trekker øyelokket ned. Med andre ord; du blir trøtt.

Her er Marna før burgermåltidet:

Annonselenker fra Ellos (25% rabattt ligger klar på siden): Kåpe Premium HER/ Sjal Vila HER / Sko Ellos HER

-Og her er Marna etter burger. Jupp, jeg sovna på Fridays, midt på lyse dagen. Charming som en politiker på fredagsmøte.

2 kommentarer

  1. stemmer og heier på deg. 🙂 Morsom på blogg og snap men er ikke fornøyd med at fotballfrua poppa opp som reklame på snappen din. Huff og huff.

  2. Ups! Fletta du håret og skifta antrekk før måltidet ble inntatt? Kan se sånn ut på før og etter bildet Du ass!

Kommentarfeltet er stengt.