Uventet pakke i posten

Det skjer av og til at jeg får pakke fra fremmede i posten og i dag plukket jeg opp en sånn en på vei til trening.

Det har vært en litt tung dag i dag med mangel på motivasjon, det er ganske vanlig iløpet av uka at det går opp og ned i dansehodet så det lar meg heldigvis ikke stoppe, det er bare så mye enklere å yte når skallen henger med.

Uansett, jeg hentet pakken og åpnet den i bilen. Jeg var klar for alt; kroppsdeler, hjemmestrikk eller noe jeg hadde glemt jeg hadde bestilt. Førstnevnte har jeg heldigvis fremdeles til gode.

Allerede før jeg åpnet pakken så satt jeg og grein i bilen..


Det er så viktig å bli minnet på hva det jeg driver med om dagen egentlig handler om.  Det er ikke en vanlig konkurranse, det er underholdning. Jeg snakket med en venninne i dag og sukket at nå er det vel meg som ryker neste gang for jeg kan ikke konkurrere mot de idrettsfolkene. Da sa hun noe veldig fint; Men Marna, du trenger ikke det, for du kan levere noe helt annet.

Jeg er hard mot meg selv, jeg vet, og kanskje spesielt i dag når humøret var nede. Men så får jeg høre slike fine ting fra mennesker som er fornuftige og glade i meg og på toppen så skjer slike små ting i livet som gir det hele mening:


Jeg fikk en Unicorn kopp som får regnbuefarge når den er varm!

Tusen takk du nydelige menneske, som minnet meg på at jeg er verdifull. Jeg har screenshots full av snaps og meldinger fra lørdagen av lykkelige barn som fikk se Elsa danse og jeg lover å ta de frem og se på de hver gang motet brister hele uka.

Tusen takk til absolutt alle som bruker penger på å stemme på meg, som sender meldinger og bilder. Dette er det desidert sjukeste jeg har vært med på i hele mitt liv og jeg lover å jobbe skikkelig hardt hele uka for å gjøre et gøy show på lørdag! Min indre føkkefinger har grodd seg passe stor disse ukene og jeg håper jeg får henge på litt til og faktisk få brukt den til noe.

15 kommentarer

 1. Snille, gode og ekte Marna. Du fortjener alle godord og gaver du kan få. Det er gøy å se deg danse. Du blir jo bare bedre og bedre, så ikke si at du ikke kan måle deg med de andre. Ingen er like herlig som deg der inne. ♡ Stå på ♡

 2. Fantastisk og så fortjent!!

  Eg der i mot fikk mobilregninga i posten i dag og mannen undret på hva i huleste EG hadde bedrevet og ikkje minst hva eg har kjøpt på nett for regninga? Ja den var høy! Eg svarte bare;»Stemt på Marna vel!»

  Masse. Lykke til og KOoOS deg Mega MasseMye (MMM) på lørdag,!

  Go’klem fra Vibbedille

 3. Stå på Marna! Jeg stemmer på deg hver lørdag. Keep on dancing.

 4. Alle mine stemmer går bare til deg. Du fortjener alle stemmene du får hver eneste lørdag. Du er ekte, du bryr deg, du viser hverdagen som den er. Ønsker deg masse lykke til videre i skal vi danse. Klem

 5. Marianne Hagelia

  Dette fortjente du virkelig, Marna! Både jeg og mannen min er store «fans» av deg og Ørjan, vi syns begge at dere takler motgang og medgang på en fantastisk måte ❤ Du har alltid min stemme i SVD, fordi jeg syns du er drittøff! Stå på, ikke glem deg selv oppi alt annet Hilsen tobarnsmor og fast følger

 6. Akkurat det samme tenkte jeg på når jeg så den kommen der hadde det i tankene å sende til deg jeg å, så er veldig glad for at noen har vært så snill å gjort det Jeg gjennkjenner meg selv veldig mye i deg, og følger deg på alle medier. Du er virkelig et forbilde, jeg digger deg! Håper jeg er 1/3 så kul som deg, da vet jeg at jeg er en god person

  Stooore klemmer

 7. Hei du er kjempe flink, slipp deg løs og kos deg masse med dansen.
  Koselig med gave i posten.

 8. Velfortjent! Jeg heier på deg, og jeg synes du er kjempekul!!

 9. Anne Vinnes

  Dancingqueen må jo bare ha en sånn kopp, bare fordi du fortjener det<3

 10. Vel fortjent. Er ei av de rare som ikke ser på TV. Men stemmer på deg fordiom Flott når du minner på at vi kan stemme når programmet går, siden det jo kan bety vinn eller forsvinn med få stemmer og jeg vil bidra, selv om nesen er i en bok de aller fleste lørdager og jeg derfor trenger en påminning på instagram. Godt med mennesker som deg som ikke er så selvhøytidelig i disse «jegmåværeperfekttider»

 11. Du er så fantastisk nydelig og bloggen din er så flott 🙂 Jeg heier vedlig på deg og du skal videre I Skal vi Danse – det skal vi passé på 🙂 klem

 12. Madeleine

  Du er mitt forbilde! Man konkurrerer mot seg selv, og du hever deg for hver gang! Superflink er du! Ikke særlig inspirerende å se på de som kasserer inn tiere hver gang selv om de er det velfortjent de også, mye mer inspirerende å se på deg som står i det og er en stayer hver uke selv om trinna ikke alltid er plettfri. Sånne forbilder trenger vi. Og misforstå meg rett, du er imponerende god du også!

 13. GRATULERER med helt PERFEKT plassering på Topplisten 🙂 Nå er du der du hører hjemme 🙂

  Klem Vibbedille 🙂

 14. Fordi du fortjener det Marna!
  Jeg er sikker på at vi er mange « her ute» som digger deg som den flotte personen du er! Ekte, levende og flott!!
  Masse masse lykke til videre

 15. Så utrolig koseligt å få slike pakker i posten:) Det hadde jeg satt pris på nå, i en tøff tid. heldigvis går jeg til phykolog, så håper det ordner seg etterhvert. jeg heier på deg:)

Kommentarfeltet er stengt.