Brudd?

Pjong! Sa det i ribbeina i går kveld. Jeg hadde allerede vondt der etter sist uke og vi hadde tatt ekstra hensyn, men så strakk jeg meg litt feil på turen ned fra et løft og følelsen var som et sterkt trykk og et puff som når en deler en kvikklunsj sjokolade i to.

Brudd? Vet ikke. Det ble tatt røntgen men mest for å sjekke at indre organer ikke er i fare og hvorvidt det er brist eller brudd kunne de ikke se og de ville ikke ta flere bilder enn nødvendig så lenge organene var utenfor fare. Om smertene holder seg stabile en uke så er det brist, og om de blir verre så er det brudd. NOE er det ihvertfall, og det er kjipt, men til helvete det stopper ikke meg!

På kostymeprøve fant jeg en bukse som Heather Mills, ekskona til Paul McCartney brukte i sin samba. Hun har jo protese på foten sin og da ble denne buksen laget til henne. Stilig?

Det er like rotete etter meg etter en kostymeprøve som det er foran klesskapet hjemme før jeg skal på fest..!

Tusen takk igjen for alle fine kommentarer jeg fikk i går og dagene før, og i dag og hele tiden egentlig. Ukedagene mine er helt absurde og en emosjonell berg og dalbane men nå kjenner jeg at jeg er på vei opp igjen til tross for smerter. Herregud alt en skal få oppleve da, dette er jo helt villt. Jeg har aldri brukket noe før så dette er faktisk min første idrettsskade, haha! -Og til ære for Skal vi danse, det er SÅ verdt det.

3 kommentarer

  1. Håper det ikkje er brudd og at du virkelig får koset deg uten smerter på lørdag! Masse Lykke Til 🙂

    Klem Vibbedille 🙂

  2. Masse god bedring. Synd at du er skada.
    Heier på deg.

  3. Håper det går fint og at du nailer dansen på lørdag!
    Forresten, morsomt at John Arne Riise skryter av å ha datet deg…Vedder på det bare var det kysset på byen herregud han skal gjøre bittesmå ting til store ting omg

Kommentarfeltet er stengt.