Ørjan fikk ta kyssetesten

Hvem har ikke hatt minst én av leppomadene til EOS i vesken sin en eller annen gang? Jeg husker da disse runde balmene først kom og Leah Marie var lita jente og hadde dilla på de, de var overalt i huset!

De ikoniske små runde leppomadene er kjent for sine fine farger, deilige lukter og såklart er det en god leppomade. Nå lanserer EOS en økologisk linje med 100% naturlige ingredienser, som Shea Butter, Jojobaolje og Vit E som antioksidant. Deilig!Duftene er Sweet Mint Smooth Sphere og Passion Fruit Smooth Sphere, jeg testet begge og tok kyssetesten på Ørjan for å finne ut hva som var hans favoritt!


Det ble Organic Passion Fruit Smooth Sphere Lip Balm!

Annonselink: EOS økologiske lip balm finner du bl.a HER

3 kommentarer

 1. Fine, innspirerende Marna!
  Jeg er i en situasjon nå der jeg har begynt 2 året på studiet og jobber i butikk ved siden av, men merker at motivasjonen for å studere er veldig liten.. Jeg har alltid likt skolen, men merker at det eneste jeg egentlig vil nå er å jobbe og på sikt er drømmen å kunne åpne/drive noe selv. Likevel føler jeg at det ikke er greit å droppe ut/utsette utdanning i dagens samfunn. Men jeg er bare 21 og sliter med søvn etc. Fordi jeg ikke føler jeg strekker til siden motivasjonen for skolen ikke er der og jeg hater å levere noe halvveis. Hva er dine tanker rundt dette og hva hadde du gjort? Trenger litt råd hehe 🙂
  Stor klem!

  1. komikerfrue

   Stay in school, sier bare jeg! Jeg angrer som ei bikkje på at jeg droppet å ta påbygging etter yrkesfaglig, for jeg kunne virkelig tenkt meg å ta en bachelor som nå blir mye mer omfattende. Skole er nøkkelen til alle dine drømmer, husk det. Lykke til!

 2. Enhver leppomade må kyssegodkjennes 😉

Kommentarfeltet er stengt.