Motherhood premiere

Denne uken slapp vi en liten smakebit av serien Motherhood, som vi spilte inn i Nepal i vår. Den handler om det å være mamma i ulike verdener og hvilke valg vi noen ganger må ta, men selv om det er en sterk serie så er den veldig fin og jeg håper du vil se den når den starter neste uke!

På bildet over her er jeg stylet av en entusiastisk gjeng med jenter, som er survivors og bor på et senter for trafficking ofre og barn som har vært utsatt for seksuelle overgrep. Sterkere jenter har jeg aldri før møtt.

Motherhood: Trailer.

Marna Haugen Burøe og Mia Charlotte Johnsen blogger om livet som småbarnsmødre i Norge. Hvordan er det å være mamma på den andre siden av jorden?

Posted by Aftenposten on Mittwoch, 18. Oktober 2017

Jeg gleder meg til å vise en serie med ikke bare sterke inntrykk, men også håp og glede, mot og ekstremt fine mennesker. Det går ikke èn dag uten at jeg tenker på vesle Sunil, som jeg så gjerne skulle tatt med meg hjem, men han har faktisk en fantastisk mamma allerede.

Her sov vi en natt i telt, laaangt utpå landsbygda, uten strøm eller telefondekning. Det ble landsbyfest!

Ei rimelig forbanna Marna i intervju..

Neste morgen stod frokostklubben klar, nyskjerrige som bare det og lurte på hvorfor vi lå så lenge. Vi er jo ikke vant til å stå opp klokka 05 som de! Men så legger de seg klokka 21 også da, for da går sola ned og strøm og lyskilder fantes ikke. De hadde en lommelykt som ble tent dersom det var noe spesielt.

Flere poster fra reisen vår kan leses under kategori “Motherhood” ♥︎ Håper du tar deg tid til å se serien når den slippes på torsdag!