Vinn middag for fem på sirkusrestauranten Pincho Nation!

Oslo har fått en ny kul appdrevet familierestaurant med sirkustema og vi har vært der og testet!

Det første ungene møtte da vi kom til Pincho Nation var en diger popcornmaskin og en sirkusdirektør som lesset på oss med popcorn mens hun enkelt forklarte hvordan dette fungerte. Menyen er basert på tapasinspirerte småretter  og fargerike drinker så vi kunne bestille det vi ville, når vi ville, og når det var klart så kom det en notification på telefonen om at det kunne hentes på kjøkkenet. Så enkelt!

Det var utrolig befriende å ikke måtte sitte og vinke på en travel servitør i tide og utide, og skulle vi likevel ha behov for hjelp så kunne jeg bare snu servietten og det kom noen til innsetning. -Som da vi veltet to beger med popcorn på gulvet.. Kremt. Selv det ble ordnet med et smil.

-Men det at vi kunne ordne oss selv, bestille og spise digg mat som vi ville, og gjerne bestille mer etter hvert var veldig avslappende og det merket også ungene. -Tro meg når jeg forteller at jeg ikke frivillig går på restaurant med apekattflokken vår. Sånn sett var sirkustemaet helt perfekt, hehe, men uten å skryte på oss harmoni så var pulsen MIN ganske normal og steg egentlig mest da jeg fikk den blå slushen med godteri på. Mums..

Annonselink: Pincho Nation bør prøves! Den ligger nederst på Karl Johan, rett over veien for den store tigeren. Bordbestilling gjøres fra appen til Pincho, eller så kan det også gjøres fra nettsiden HER der det også står meny og alt du skulle måtte ville vite. Velkommen!

*Litt lenger nede kan du vinne en middag til deg og fire personer!*

Maten kom kjapt og kjøkkenet visste hva jeg het når jeg kom for å hente maten vår. “Marna? Maten din står klar her”, kom det fra ei smørblid kokke. Så hyggelig!

Lokalet er bare helt amazing og er delt inn i ulike soner. Den ene er helt rosa!

Har du lyst å vinne en middag på Pincho Nation til deg og fire personer?

Konkurransen finner du på min Instagram @komikerfrue der du kan tagge en venn og du er med i trekningen!

9 Comments

 1. Eileen

  Jeg har ikke Instagram men om jeg hadde hatt det så hadde jeg tagget moren min og tatt med meg resten av familien

 2. Jeg liker at du har en hel kategori som heter ‘Marna tester mat’

  Sulten nå gitt

  https://shoecarrie.com/category/norsk/

 3. Marianne

  Jeg skjønner at dette er spons, og det er også helt greit. Men når denne restauranten får totalslakt og terningkast 1, og du ikke skriver et ord om hvordan maten smakte, blir jeg en smule skeptisk til den plassen kjenner jeg.

  1. komikerfrue

   Jeg skriver bare om min personlige opplevelse, og den er reell ellers hadde jeg ikke sagt ja til å skrive om den. Pincho er kjempestort i sverige og jeg har ikke lest noen norske anmeldelser, men slakt og terningkast 1? Det må være tull, dette er jo et bra restaurantkonsept og vel verdt et forsøk 🙂

 4. Marianne

  Ja, jeg har absolutt inntrykk av at du kun skriver om ting og tang du faktisk liker så jeg er absolutt ikke kritisk eller skeptisk til deg, men etter å ha lest denne:

  https://www.aftenposten.no/osloby/sulten/i/RvypW/Restaurantanmeldelse-Latterlig-darlig-mat

  … som ikke er tull, og så lest ditt innlegg som ikke nevner maten med et ord hva kommer til smak osv, så frister det dessverre ikke med et besøk 🙂

  1. Theodora

   Hei Marianne. Selv ble jeg også litt skeptisk da jeg så den anmeldelsen, selv om jeg kun hadde hørt positive ting om Pincho. Så undersøkte jeg litt, og det viser seg at kritikeren som har skrevet denne artikkelen også har skrevet lignende anmeldelser av noen av Oslos beste restauranter og også har “slaktet” disse. Da tenker jeg det har noe med kritikeren å gjøre.
   Dro selv til Pincho med kjæresten og jeg ble mektig imponert! Maten smaker himmelsk og man blir fort mett til billig penge! Så jeg anbefaler absolutt å dra og prøve det ut selv.

   1. Marianne

    Så bra!!
    Smak er veldig individuelt og jeg hører sjelden på én kritiker, og veldig kjekt å høre at du testet og likte det!
    Skal ikke se bort i fra at jeg gjør det samme 🙂

 5. For et herlig konsept:D

 6. Henna

  Ja takk

Comments are closed.