Personlig eventyrkalender!

I fjor fikk Theodor en eventyrkalender, en historiefortelling med seg selv som hovedperson og ett kapittel som skal leses hver dag. Det var så utrolig koselig og gøy å lese oss gjennom den spennende historien hver kveld.

I år får begge guttene hver sin historie og i Theodor sin er også bestekompisen hans med, så da måtte jo han også få en til seg selv og så får de noe gøy å snakke om. -Den handler om to gutter som sitter fast i en spillemaskin, ikke helt ulikt de kan jeg si..

Disse kalenderene kjøper jeg på en bitteliten eplabutikk som heter Barnas Eventyrkalender og jeg syns det er utrolig hyggelig og gleder meg til å lese de 🙂

1 kommentar

 1. Mariann Elvethun

  Heisann
  Først må jeg si at din blogg er den eneste jeg leser,da du har litt «voksent» innhold(no offense) og jeg ler så mye av dere på Snapchat
  Denne kalenderen skal jeg jammen kjøpe til min ene tantunge, men han blir 3 år, er det for lite? Og et spørsmål til; legger man bare ved navn når man bestiller,eller må man skrive innholdet selv?
  Ha en flott uke

  Mvh
  Mariann

Kommentarfeltet er stengt.