Det eneste han ønsket seg til farsdagen var det eneste jeg ikke ville gi

Jeg angret i det sekundet jeg spurte mannen om det var noe spesielt han ønsket seg til farsdagen. At jeg ikke lærer..

Han er nemlig så lur at han sniker inn personlige tjenester fra meg overalt der han kan, slik at jeg ikke har noe annet valg enn å gjøre det av “kjærlighet”. Det han ønsket seg nå var noe jeg i starten av forholdet kunne gjøre dette ofte, men etterhvert sluttet jeg å gjøre det for det første fordi han blir jo aldri fornøyd og vil bare ha mer og mer. Dessuten er det ikke en tjeneste som blir gjengjeldt og dersom det skulle skje så er det ganske halvhjertet og poengløst.

-Men farsdag er farsdag, det er bare å brette opp ermene, ta med oljen og gå ned på soverommet..

-Og vekke far i huset med en fotmassasje.

2 Comments

  1. Madelen

    Når kommer svar på spørsmålsrunden om skal vi danse?

  2. Ingrid R

    Det så herlig ut! Håper du får noe igjen for det ved en senere anledning 😉
    Over til et spørsmål jeg er nødt til å spørre deg. Jeg beundrer hvordan du og Ørjan har tatt fatt på et oppussingsprosjekt og klart det så bra! Huset ser nydelig ut og dere har tilsynelatende holdt husfreden. Jeg og min samboer skal nå i gang med huskjøp og lukter på litt eldre hus med oppussingsbehov. Mitt spørsmål er da: hvordan skal vi klare å jobbe sene kvelder og helger uten å ta livet av hverandre med slegge, fliser eller hva det måtte være? Setter utrolig pris på svar!
    PS: lest bloggen i fleere år men tror aldri jeg har kommentert.. digger deg!

Comments are closed.