Husker du snapchat bildene? Det var da dette skjedde.

I episode tre av Motherhood intervjuer Mia og jeg hver vår mor som jobber som prostituert.

Kanskje noen husker fra snapchatten min, den damen med slangen som sendte den imot meg? Hun med de svarte øynene? Det var rett utenfor huset der jeg intervjuet den handicappede kvinnen som jobbet som prostituert mens barna lekte utenfor.

Kanskje du husker treet med de store flaggermusene som suste rett over oss? Det var også der. Og bildet fra cannabisskogen, det var også tatt i samme området.  Det er en av de sterkeste dagene jeg opplevde i Nepal, og stemningen i den landsbyen var helt annerledes enn jeg noen gang har kjent. Det var som en svart sky lå over hele området.

Humor og alvor om hverandre, jeg hadde ikke klart meg uten. Dette bildet fikk tittelen: «Piss and love» #hasjtagg Hvem skulle trodd at dette bildet var tatt på et så spesielt sted?

Da Mia var på sitt intervju så ventet jeg i en landsby der jeg visste at alle drev med prostisusjon. En av jentene skilte seg veldig ut for hun var slående vakker, og da fikk jeg vite på Norsk at hun var 15 år og hadde nettopp begynt å jobbe. Hun var veldig populær, i motsetning til søsteren som var liten og staut og manglet en fot, og familien var helt avhengig av den vakre søsteren som veide opp inntekten. Den jenta var så pen at selv jeg fikk lyst å ta en selfie sammen med henne, men såklart gjorde jeg ikke det. Vi kjøpte hjemmelaget iskrem til de lokale barna, men den turte vi ikke spise selv. Barna derimot fikk en opplevelse de ville huske lenge og vi var landsbyens høydepunkt.

Episode tre av Motherhood kan du se HER, eller se alle episodene på ap.no/motherhood ♥︎

4 kommentarer

 1. Når kommer svarene på spm-runden om SVD? 😀

  1. komikerfrue

   Jeg sitter og skriver på det så veldig snart 🙂

 2. wow, har bare hørt om denne serien,men ikkje sett den
  Nå har eg grått meg gjennom hver episode….

  Glder meg til eg blir litt rikere så eg kan hjelpe kvinner som disse i Nepal <3

 3. Synes du gjorde en god figur i *Motherhood* <3 Du er en sterk kvinne, som mange ser opp til, og som får til det meste. Virker som du fikk endret litt til det bedre for kvinnene i serien, og håper inderlig du får være med i flere slike programmer #girlpower

Kommentarfeltet er stengt.