Vinn gavekort fra Fotoknudsen!

Annonse

Jeg bruker litt tid på å venne meg til vinter, jeg er ikke så fæn.. Takk og pris for at det er strategisk plassert en festtid midt inni der som holder meg opptatt med en del ellers hadde jeg gått i staver. Skistaver. Haha den var dyp..

Uansett, julekortene er på plass, bestilt med noen få tastetrykk på mobilen, fra Fotoknudsen.

Det er så utrolig enkelt å gjøre det derfra og siden de fleste bildene mine allerede er på mobilen så er jo det perfekt!

Her liksom-bestilte jeg et julekort og det tok 5-6 minutter. Jeg kunne ha skrevet noe morsomt på toppen der, eller bare 2017 for den saks skyld. Uansett, det går fort, og produktene kommer i postkassa på bare noen dager.

Tips til kalender som julegave:

 • Kalender til besteforeldre med bilder av barna fra året som gikk
 • Kalender til bestevenn med selfiene deres
 • Kalender med middagsinspirasjon
 • Du kan være kalenderpiken til mannens officekalender! Selveste drømmedama!
 • Om han elsker den bilen sin, så blir han glad for en kalender
 • Law of attraction – lag den en kalender til deg selv med det du måtte ønske deg i livet ditt

Her er annonselink rett til julekort og rett til fotokalender.

Har du lyst å vinne et gavekort på 1000kr fra Fotoknudsen?

Legg igjen en liten førjulshilsen i kommentarfeltet og jeg trekker vinneren på søndag 🙂

315 Comments

 1. Tonje

  Ha en super førjulstid og kos dere masse med første jul i egent hus! Det er vell fortjent❄

 2. Maren

  Ja takk 🙂

  Hjelper på når storfamilien skal få julekalender av tvillingguttene våre <3

  God jul og nyt førjulstiden:-)

 3. Julie

  Kalender fra årets ferier er fast julegave fra meg til både foreldre og besteforeldre, så hadde vært supert å vinne dette!!

 4. Vibeke

  God jul!

 5. Lotte

  Hei Marna! Så mange fine bilder, alltids gøy å få personlige gaver til jul. Har lyst til å gi familien personlige krus med bilder på, spesielt til besteforeldre og moren min, som alltid har vært der for oss andre. Endelig snart desember og den magiske juletiden!

Comments are closed.