Julegavedestinasjon nr 1

Annonse: Julegavetips fra The Body Shop ♥︎

Planen var å få unna litt julegaver i helgen, men å gå på et shoppingsenter med en hel Kelly Family og samtidig tenke, er.. Vel, det er ikke helt optimalt. -Men The Body Shop måtte jeg innom, for det lukter så sykt godt der, og alle fargene og hele butikken får meg alltid i så godt humør. The Body Shop er min ultimate julegavebutikk, for uansett størrelse på gave så finner jeg noe der.
Jeg har plukket ut mine favoritter blant årets julegaver!
Ja virkelig testet altså, vi trykket oss oppi «badekaret» og badet oss gjennom hele kolleksjonen!
Annonselenker:
1. Blant julegavesettene er Shea min favoritt, Ørjans favoritt er Mango (haha det er sant!)
2. Matte Metallic lipgloss, artig. Overlevde middagen til og med og uten å skrukke leppene.
3. Små håndkremer til å ha i veska, i skrivebordsskuffen, i bilen, og i alle julegavene som trenger litt ekstra innhold.
4. Badebomber! Hurra de er tilbake!
5. Limited Edition serien Frosted Berries, nesa mi gikk helt amok på denne lukten og er min absolutte favoritt. Den kommer med både dusjgel/badeskum, bodylotion og bodybutter.
6. Morsomme badehetter, sovemasker og hårbånd med dyreører. Hodebåndene er for øyeblikket utsolgt på nett, men fins i butikk.
Det fins nok av fine gavesett å velge mellom og for hver gave du kjøper hos The Body Shop denne julen vil de støtte International Alerts Peace Play- prosjekt i Libanon. Prosjektet gir barn i konfliktområder mulighet til å leke og utfolde seg i trygge omgivelser ♥︎ Les mer om det HER ♥︎

8 kommentarer

 1. Digger deg egentlig som person , heier på deg og synes du er helt fantastisk.
  Men reagerer på alt du legger ut. Tenk på barna som ser alt dere legger ut.
  Hadde jeg sett foreldrene mine gjort det hadde jeg virkelig sagt noe til dem og vært kjempe flau.
  Greit dere har ordnet opp i de problemene dere hadde i fjor. Men spar det til dere selv. Lei av og se på de klissete snappene.

 2. Ingebjørg

  HERREGUD, Marna. Du blir faen meg finere og finere for hver eneste dag som går. Du er så levende og naturlig. Håper jeg er halvparten så fin som deg om 15 år, når jeg blir på din alder.

  1. komikerfrue

   Å wow, tusen takk for det!

 3. Hvor har du fått tak i det badekaret?

 4. Hvor har du kjøpt den svarte toppen din? Kjempe fin!

  1. komikerfrue

   Toppen er fra yogaavdelignen på hm 🙂

 5. Må bare spørre hvor du har kjøpt det oppblåsbare badekaret? Holder på å fryse ihjel å trenger sårt et slik! De jeg har funnet på nette kan man jo ikke åpne helt opp på toppen

  1. komikerfrue

   Det er kjøpt på ebay 🙂

Kommentarfeltet er stengt.